Vijesti // Arhiva

Godina: 2012, mjesec: siječanj

“Savjest – Božji glas u nama”

Ponedjeljak, 30. 01. 2012.

U velikoj predavaonici u Gospićkoj vojarni “Eugen Kvaternik” u sklopu nastavne obuke održano je predavanje o savjesti vojnicima 2. satnije. U dva nastavna sata tematski su razrađeni povijesni, moralni i vojni aspekti savjesti. Predavač vlč. Ivan Blaževac, policijski i vojni kapelan, posebnu pozornost je posvetio pitanju savjesti u specifičnim okolnostima u kojima se vojnik može naći. Poseban interes privukao je dio izlaganja vezan za sudjelovanja naših vojnika u mirovnim misijama te izgradnji moralne savjesti prilikom obavljanja određenih borbenih zadaća.

Cijeli članak »

Blagoslov djelatnika i prostorija u PU zagrebačkoj

Petak, 27. 01. 2012.

Vojni ordinarij mons. Juraj Jezerinac predvodio je obred blagoslova u centralnoj zgradi Policijske uprave zagrebačke u Matičinoj ulici. Blagoslovu su nazočili načelnici odjela i sektora, kao i djelatnici koji svoje radne zadaće obavljaju u ustrojstvenim jedinicama ove uprave na području Matičine i Petrinjske ulice. Na početku godine primili su blagoslov u svom radnom prostoru, a obilje Božjeg mira poželio im je biskup zajedno s policijskim kapelanom vlč. Davidom Klarićem.

Posvećene prostorije HCR-a

Petak, 27. 01. 2012.

Vojni kapelan don Miljenko Majić sa suradnicima, uz nazočnost ravnatelja Zdravka Modrušana i djelatnika, posvetio je prostorije Hrvatskog centra za razminiranje u Sisku. U okviru spomenutog obreda svi nazočni su se sjetili poginulih pirotehničara i svih žrtava mina u Hrvatskoj i pomolili se da u ovoj godini, a i u daljnjoj budućnosti, ne bude više stradavanja u minskim incidentima.

Susret svećenika Vojne biskupije

Četvrtak, 26. 01. 2012.

U Vojnom ordinarijatu u Zagrebu u srijedu 25. siječnja održan je prvi susret svećenika Vojne biskupije u RH u 2012. godini. Nazočili su gotovo svi vojni i policijski kapelani iz svih krajeva Hrvatske. Vojni ordinarij mons. Juraj Jezerinac zahvalio je svećenicima na odazivu te istaknuo vrijednost susreta kao bratskog okupljanja ali i kao priliku za promišljanje o poslanju u današnjem svijetu.

Cijeli članak »

Susret Prezbiterskog vijeća

Srijeda, 25. 01. 2012.

U sjedištu Vojnog ordinarijata u Zagrebu održan je u srijedu 25. siječnja sastanak Prezbiterskog vijeća Vojnog ordinarijata u RH. Tema sastanka bila je izbor članova Poslovnog odbora Prezbiterskog vijeća (Statut, čl. 15). Nakon uvodne molitve, vojni ordinarij mons. Juraj Jezerinac koji je i predsjedao sjednicom, pozdravio je okupljene svećenike i istaknuo važnost svećeničkih susreta, pogotovo Prezbiterskog vijeća. Sastanak je moderirao don Josip Stanić, biskupski vikar za pastoral u Vojnom ordinarijatu. 

Cijeli članak »

Misa povodom završetka božićnog blagoslova u Osijeku

Srijeda, 25. 01. 2012.

Vojni kapelan vlč. Ante Mihaljević u kapelici sv. Leopolda Bogdana Mandića slavio je svetu misu prigodom završetka božićnog blagoslova za djelatnike zapovjedništva ZOD-a, POF-a i Uprave za obranu Osijek u prisutnosti vjernika vojne kapelanije.

Uručena prikupljena pomoć vinkovačkoj obitelji

Utorak, 24. 01. 2012.

Kroz vrijeme adventa Vojna kapelanija „Sv. Nikola Tavelić“ u Središnjici elektroničkog izviđanja organizirala je humanitarnu akciju koja je bila namijenjena obitelji Knežević s desetoro djece iz Orolika kraj Vinkovaca. U prikupljanju materijalnih i novčanih sredstava uključili su se i djelatnici ustrojstvenih cjelina MORH-a i GS OS RH smještenih u administrativnom sjedištu “Croatia”. Prikupljena sredstva uručena su 24. siječnja.

Blagoslov u vojarni “Bosut”

Ponedjeljak, 23. 01. 2012.

Blagoslov u Gardijsko oklopno-mehaniziranoj brigadi u vojarni “Bosut” u Vinkovcima podijelio je velečasni Alojz Kovaček, vojni kapelan gombr, a nazočili su svi raspoloživi pripadnici gombr-e.

Misa u povodu 19. obljetnice akcije Maslenica

Nedjelja, 22. 01. 2012.

“Bog nikad ne uskraćuje. Kad on daje, da svi drugi otimaju, ne mogu oteti. Bog daje toliko da nitko ne može razvući. Bog jedini daje, drugi samo razvlače”, poručio je vojni kapelan Vojne kapelanije „Sv. Martin Tourski“ iz BSD-a p. Mirko Vukoja u homiliji misnog slavlja za domovinu i branitelje koje je povodom 19. obljetnice vojno-redarstvene akcije Maslenica predvodio u crkvi sv. Franje na Podpragu na Velebitu.

Cijeli članak »

Blagoslov u Inženjerijskoj pukovniji

Petak, 20. 01. 2012.

U Vojnoj kapelaniji “Sv. Anđeli čuvari” Inženjerijske pukovnije kapelan Vladislav Mandura pohodio je i blagoslovio 19. siječnja vojarnu “Kamensko”, a 20. siječnja vojarnu “Skakavac”, vojarnu “Kupa”, vojno skladište na Jamadolu te vojni poligon “Cerovac”.

Dan Vojne kapelanije “Sv. Sebastijan” u Đakovu

Petak, 20. 01. 2012.

U đakovačkoj vojarni “Dračice” proslavljen je Dan Vojne kapelanije „Sv. Sebastijan“. Sveto misno slavlje predvodio je vojni biskup mons. Juraj Jezerinac u koncelebraciji s osječkim vojnim dekanom vlč. Antom Mihaljevićem i kapelanom vinkovačke VK „Kraljica svete krunice“ vlč. Alojzom Kovačekom. Na misi su se okupili djelatnici pješačke pukovnije smješteni i vojarnu “Dračice” te sestre Sv. Križa iz Đakova koje su glazbom i pjevanjem uzveličale slavlje.

Cijeli članak »

Proslavljena 20. godišnjica neovisnosti RH u VOB HKoV-a

Četvrtak, 19. 01. 2012.

Današnjim svetim misnim slavljem djelatnici Vojno-obavještajne bojne, kao i drugi djelatnici vojarne “Sv. Petar” iz Ogulina, dostojno su se prisjetili 20. godišnjice neovisnosti RH. Sveto misno slavlje predvodio je vojni kapelan fra Marijan Jelušić.

Cijeli članak »

Istina se brani samo istinom

Srijeda, 18. 01. 2012.

Vojni ordinarij ne snima svoje propovijedi. On ih piše i uglavnom čita. Naravno, nije isključeno da biskup unutar napisanog teksta, kao što to ponekad čine i drugi propovjednici ili govornici s javnih mjesta, unese poneki dodatak koji ne postoji u pisanom tekstu. S tog gledišta novinar „Jutarnjeg lista“ Mario Pušić, tvrdeći da je „cijelu biskupovu propovijed snimao“ i da navedeni isječci ne stoje u pisanom tekstu propovijedi biskupa Jezerinca, govori istinu. A ako ih gospodin Pušić ima „snimljene“, zajedno s cijelom propovijedi, te ništa drugo nije tako jako „čuo“ osim navedenoga, jasniji nam je i smisao prisutnosti dotičnog novinara „kraj zvučnika u kutu crkve“.

Cijeli članak »

Dan Vojne kapelanije “Sv. obitelj” u Zapovjedništvu za potporu

Srijeda, 18. 01. 2012.

U vojarni “Satnik Josip Zidar” u Velikoj Buni obilježen je Dan Vojne kapelanije “Sv. Obitelj” u Zapovjedništvu za potporu. Misno slavlje predvodio je vojni biskup mons. Juraj Jezerinac u koncelebraciji s vojnim i policijskim kapelanima. U sklopu obilježavanja Dana vojne kapelanije mons. Jezerinac blagoslovio je urede i djelatnike Zapovjedništva. Na blagoslovu i misnom slavlju bio je nazočan velik broj djelatnika Zapovjedništva za potporu, a poseban ugođaj proslavi dali su pripadnici klape “Sv. Juraj” HRM-a svojim zdušnim pjevanjem.

Cijeli članak »

Istina se brani istinom - reakcija na napise dnevnog tiska

Utorak, 17. 01. 2012.

U subotu 14. siječnja 2012. prigodom proslave 20. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, u crkvi Presvetog Trojstva u Karlovcu vojni biskup mons. Juraj Jezerinac predvodio je svečanu sv. misu i sudjelovao na svečanoj akademiji u “Zorin dom”. Upućena prigodna homilija na sv. misi i prigodni govor na akademiji bili su prožeti pastirskim riječima ljubavi i pozivom na zajedništvo utemeljeni na biblijskom liturgijskom čitanju i povijesnim činjenicama hrvatskog naroda bez imalo prizvuka dvosmislenosti, a još manje miješanja u politiku i ulaženja u politikantstvo.

Cijeli članak »

Blagoslov kapelice i molitva na Bučju

Ponedjeljak, 16. 01. 2012.

Preživjeli logoraši i članovi obitelji onih koji se nisu vratili kućama iz zatočeništva okupili su se u selu Bučju nedaleko od Pakraca, na mjestu gdje je u Domovinskom ratu osnovan prvi srbočetnički logor na tlu Hrvatske kako bi se prisjetili svega što su preživjeli u logoru te odali počast stradalima.

Cijeli članak »

Spomen na junačku smrt branitelja Gvozdanskog

Nedjelja, 15. 01. 2012.

Na 20. obljetnicu međunarodnog priznanja Republike Hrvatske upriličeno je obilježavanje vrijedne i značajne obljetnice, obljetnice junačke smrti hrvatskih branitelja Gvozdanskog. U spomen na ovaj događaj održava se hodočasnički pohod u Gvozdansko. Svetu misu u crkvi svetih Filipa i Jakova u suslavlju sisačkog biskupa Vlade Košića, vojnog biskupa Jurja Jezerinca i petorice svećenika predvodio je gospićko-senjski biskup Mile Bogović.

Cijeli članak »

Dan neovisnosti Republike Hrvatske

Nedjelja, 15. 01. 2012.

Slaveći Dan neovisnosti Republike Hrvatske u karlovačkoj crkvi Presvetog Trojstva vojni ordinarij mons. Juraj Jezerinac je, pozdravljajući vjernike prije mise, zahvalio Bogu na svemu čime nas je obdario te ih pozvao da u svoje molitve uključe sve poginule i nestale branitelje, kao i sve žrtve Domovinskog rata. Nakon svete mise biskup je sudjelovao i svečanoj akademiji u “Zorinom domu”.

Blagoslov djelatnika MUP-a i Ravnateljstva policije

Četvrtak, 12. 01. 2012.

U četvrtak 12. siječnja mons. Juraj Jezerinac, vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj, u pratnji don Josipa Stanića, vikara za pastoral Vojnog ordinarijata, o. Stjepana Harjača, policijskoga kapelana i dekana, te Josipa Zagorščaka, načelnika MUP-ovog Odjela za suradnju s Vojnim ordinarijatom, pohodio je i blagoslovio djelatnike i prostore Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije.

Cijeli članak »

Susret vojnog ordinarija s predsjednikom Uprave HRT-a

Srijeda, 11. 01. 2012.

U srijedu 11. siječnja povodom priprema za obilježavanje jubileja Vojnog ordinarijata u 2012. godini u Vojnom ordinarijatu je održan sastanak vojnog ordinarija mons. Jurja Jezerinca i predsjednika Uprave HRT-a Josipa Popovca.

Cijeli članak »

Nedjelja Krštenja Gospodinova

Nedjelja, 08. 01. 2012.

Na blagdan Krštenja Gospodinova, kojim završava božićni ciklus, svečano liturgijsko slavlje u kapeli Vojnog ordinarijata na zagrebačkom Ksaveru predvodio je vojni biskup mons. Juraj Jezerinac.

Badnjak u Peroju

Petak, 06. 01. 2012.

I ove godine se, po 224. put, u badnjoj noći, onoj što se računa po julijanskom kalendaru, slavilo u pravoslavnom hramu sv. Spiridona u Peroju. Mjesto je smješteno na kopnenom dijelu Brijunskog arhipelaga, oko kilometar udaljenom od starodrevne župe sv. Kuzme i Damjana u Fažani. Naime, to je istarsko naselje poznato po tome što uz većinske Hrvate tu žive i crnogorske pravoslavne obitelji, čiji su preci u ove krajeve doselili još davne 1657.godine. Usprkos protoku vremena, ova je etnička zajednica uspjela sačuvati svoju izvornu, kulturno-vjersku pripadnost matičnog zavičaja.

Cijeli članak »

Blagoslov u središtu Vojnog ordinarijata

Četvrtak, 05. 01. 2012.

U zgradi Vojnog ordinarijata u četvrtak 5. siječnja vojni ordinarij mons. Juraj Jezerinac predvodio je blagoslovnu molitvu. U nazočnosti djelatnika koji rade u sjedištu ordinarijata biskup Jezerinac započeo je blagoslov u predvorju zgrade riječima da je cilj blagoslova da kao vjernici molimo Božju pomoć da nas prosvijetli kako bismo znali što nam je činiti. I da nam dade jakosti da ispunimo njegovu volju. “Mi kao vjernici želimo se zahvaliti Bogu na darovima kojima nas je obdario tijekom godine, kako materijalnim a još više duhovnim. U isto vrijeme želimo se staviti pod njegovu brigu da nas prati, nadahnjuje, vodi sigurnim putovima života, kako bismo bili jedni drugima na radost i blagoslov”.

Cijeli članak »

Blagoslov u PU karlovačkoj i ZHKoV-u

Četvrtak, 05. 01. 2012.

Vojno-redarstveni kapelan i dekan Karlovačkog vojnog dekanata 3. i 4. siječnja bio je u blagoslovu ustrojstvenih jedinica Policijske uprave karlovačke te 5. siječnja u Zapovjedništvu Hrvatske kopnene vojske.

Cijeli članak »

Božićni blagoslov u MORH-u i GS OS RH

Srijeda, 04. 01. 2012.

Vojni biskup mons. Juraj Jezerinac u srijedu 4. siječnja posjetio je sjedište Ministarstva obrane i Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske. Prigodom božićnog blagoslova ljudi i radnog prostora, uz ministra obrane Antu Kotromanovića, načelnika GS OS RH general pukovnika Dragu Lovrića i zamjenicu ministra obrane gospođu Višnju Tafra, u blagoslovnoj molitvi sudjelovali su i djelatnici Ministarstva obrane i Glavnog stožera, don Josip Stanić, biskupski vikar za pastoral u Vojnom ordinarijatu te fra Marko Medo, vojni kapelan MORH-a i GS OS RH.

Cijeli članak »

Blagoslov požeške vojarne 123. brigade HV-a i PU požeško-slavonske

Srijeda, 04. 01. 2012.

Vojni i policijski kapelan Vojne kapelanije „Sveti Ivan Krstitelj” vlč. Željko Volarić, zajedno s pomoćnikom satnikom Antunom Mandićem, pohodio je i blagoslovio sve postrojbe u požeškoj vojarni 123. brigade HV-a. Zapovjednik vojarne pukovnik Ivica Pejaković zaželio je vojnom kapelanu dobrodošlicu te svim djelatnicima zaželio sretnu i uspješnu Novu godinu.

Cijeli članak »

Proslava svetkovine Marije Bogorodice u kapeli Vojnog ordinarijata

Nedjelja, 01. 01. 2012.

Na svetkovinu Marije Bogorodice i Svjetski dan mira u nedjelju 1. siječnja vojni biskup mons. Juraj Jezerinac predvodio je svečano prijepodnevno euharistijsko slavlje u kapeli Vojnog ordinarijata na zagrebačkom Ksaveru.

Cijeli članak »

Vojni ordinarijat u RH
Ksaverska cesta 12
HR - 10 000 ZAGREB

(01) 46706 60 (59)

46706 62

vojni.ordinarijat@morh.hr

Izdvojeno

Poče ih slati - Mihael (12. 07. 2024.)

Nije prorok bez časti doli u svom zavičaju - Mihael (05. 07. 2024.)

Djevojko! Zapovijedam ti, ustani! - Mihael (01. 07. 2024.)

Tko li je ovaj da mu se i vjetar i more pokoravaju? - Mihael (26. 06. 2024.)

X. i XI. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 06. 2024.)

Duh istine upućivat će vas u svu istinu – Mihael (17. 05. 2024.)

Neka i oni budu jedno kao i mi! - Mihael (09. 05. 2024.)

Peta i šesta vazmena nedjelja - Mihael (26. 04. 2024.)

Pastir dobri život svoj polaže za ovce - Mihael (19. 04. 2024.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (11. 04. 2024.)

Deklaracija “Dignitas infinita” o ljudskom dostojanstvu (08. 04. 2024.)

Deklaracija Dikasterija za nauk vjere "Dignitas infinita o ljudskom dostojanstvu" objavljena na svetkovinu Blagovijesti - Navještenja Gospodinova 8. travnja 2024. u Vatikanu.

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (05. 04. 2024.)

Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - Mihael (22. 03. 2024.)

Ako pšenično zrno, pavši na zemlju, umre, donosi obilat rod - Mihael (14. 03. 2024.)

Bog je poslao Sina na svijet da se svijet spasi po njemu - Mihael (07. 03. 2024.)

Ovo je Sin moj ljubljeni - Mihael (26. 02. 2024.)

Iskušavao ga Sotona, a anđeli mu služahu. - Mihael (16. 02. 2024.)

Četvrta nedjelja došašća, Božić - Mihael (22. 12. 2023.)

Među vama stoji koga vi ne poznate - Mihael (15. 12. 2023.)

Poravnite staze Gospodnje - Mihael (08. 12. 2023.)

Bdijte jer ne znate kad će se domaćin vratiti - Mihael (30. 11. 2023.)

Sjest će na prijestolje slave svoje i razlučiti jedne od drugih - Mihael (24. 11. 2023.)

U malome si bio vjeran, uđi u radost gospodara svoga! - Mihael (17. 11. 2023.)

Podajte caru carevo, a Bogu Božje - Mihael (20. 10. 2023.)

Koga god nađete, pozovite na svadbu - Mihael (13. 10. 2023.)

Vinograd će iznajmiti drugim vinogradarima - Mihael (06. 10. 2023.)

Zar je oko tvoje zlo što sam ja dobar? - Mihael (23. 09. 2023.)

Opraštaj, kažem ti, ne do sedam puta,  nego do sedamdeset puta sedam! - Mihael (14. 09. 2023.)

Ako te posluša, stekao si brata - Mihael (08. 09. 2023.)

Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga sebe - Mihael (01. 09. 2023.)

Ti si Petar-Stijena. Tebi ću dati ključeve Kraljevstva nebeskoga - Mihael (29. 08. 2023.)

O ženo, velika je tvoja vjera! - Mihael (20. 08. 2023.)

19. nedjelja kroz godinu - Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2023.)

XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 07. 2023.)

Tko ne uzme križa, nije mene dostojan - Mihael (30. 06. 2023.)

Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo! - Mihael (23. 06. 2023.)

Dozva dvanaestoricu svojih učenika i posla ih - Mihael (16. 06. 2023.)

Duhovi - Presveto Trojstvo - Mihael (28. 05. 2023.)

Prepoznaše ga u lomljenju kruha - Mihael (21. 04. 2023.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (14. 04. 2023.)

Vazmeno trodnevlje - Mihael (06. 04. 2023.)

Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime Gospodnje - Mihael (31. 03. 2023.)

Ja sam uskrsnuće i život - Mihael (24. 03. 2023.)

Ode, umije se pa se vrati gledajući - Mihael (17. 03. 2023.)

Izvor vode koja struji u život vječni - Mihael (10. 03. 2023.)

Lice mu zasja kao sunce - Mihael (03. 03. 2023.)

Isus posti četrdeset dana i đavao ga iskušava - Mihael (24. 02. 2023.)

Ljubite neprijatelje! - Mihael (17. 02. 2023.)

Rečeno je starima … a ja vam kažem - Mihael (10. 02. 2023.)

Vi ste svjetlost svijeta - Mihael (02. 02. 2023.)

Blago siromasima duhom! - Mihael (26. 01. 2023.)

Isus će se roditi od Marije, zaručene za Josipa, sina Davidova - Mihael (16. 12. 2022.)

Bdijte da budete pripravni! - Mihael (25. 11. 2022.)

Gospodine, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje! - Mihael (17. 11. 2022.)

XXXII. i XXXIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (04. 11. 2022.)

Svi sveti, Dušni dan - Mihael (21. 10. 2022.)

Bog će obraniti svoje izabrane koji vape k njemu - Mihael (14. 10. 2022.)

Ne nađe se nijedan koji bi se vratio i podao slavu Bogu, osim ovoga tuđinca - Mihael (06. 10. 2022.)

Sveti arkanđeli Mihael, Gabriel i Rafael - Mihael (29. 09. 2022.)

Ne možete služiti Bogu i bogatstvu - Mihael (15. 09. 2022.)

Na nebu će biti radost zbog jednog obraćena grešnika - Mihael (09. 09. 2022.)

Tko se ne odrekne svega što posjeduje, ne može biti moj učenik - Mihael (02. 09. 2022.)

Koji se uzvisuje, bit će ponižen, a koji se ponizuje, bit će uzvišen - Mihael (26. 08. 2022.)

Doći će s istoka i zapada i sjesti za stol u kraljevstvu Božjem - Mihael (19. 08. 2022.)

20. nedjelja kroz godinu i Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2022.)

Srpanj, XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (01. 07. 2022.)

Za tobom ću kamo god ti pošao - Mihael (24. 06. 2022.)

Ti si Krist - Pomazanik Božji! - Mihael (17. 06. 2022.)

Presveto Trojstvo i Tijelovo - Mihael (10. 06. 2022.)

Sedma vazmena nedjelja i Duhovi-Pedesetnica - Mihael (27. 05. 2022.)

Četvrta i peta vazmena nedjelja – Mihael (05. 05. 2022.)

Isus istupi, uzme kruh i dade im, a tako i ribu – Mihael (29. 04. 2022.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (22. 04. 2022.)

Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen - Mihael (31. 03. 2022.)

Ovaj tvoj brat bijaše mrtav i oživje - Mihael (25. 03. 2022.)

Blagovijest - Mihael (18. 03. 2022.)

Dok se molio, izgled mu se lica izmijeni - Mihael (11. 03. 2022.)

Osma nedjelja kroz godinu i Pepelnica - Mihael (25. 02. 2022.)

Budite milosrdni kao što je milosrdan Otac vaš - Mihael (18. 02. 2022.)

Blago vama, siromasi! Jao vama, bogataši! - Mihael (11. 02. 2022.)

Oni ostaviše sve i pođoše za njim - Mihael (04. 02. 2022.)

Isus, kao ni Ilija i Elizej, nije poslan Židovima - Mihael (27. 01. 2022.)

Danas se ispunilo ovo Pismo - Mihael (21. 01. 2022.)

Rodio vam se spasitelj - Mihael (24. 12. 2021.)

Otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega? - Mihael (17. 12. 2021.)

Što nam je činiti? - Mihael (10. 12. 2021.)

Svako će tijelo vidjeti spasenje Božje - Mihael (03. 12. 2021.)

Podignite glave, približuje se vaše otkupljenje - Mihael (26. 11. 2021.)

Ti kažeš: ja jesam kralj - Mihael (19. 11. 2021.)

Sabrat će svoje izabranike s četiri vjetra - Mihael (12. 11. 2021.)

Što imaš, prodaj i idi za mnom! - Mihael (08. 10. 2021.)

Mihael 500 (29. 09. 2021.)

Tko nije protiv nas, za nas je - Mihael (23. 09. 2021.)

Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj - Mihael (17. 09. 2021.)

Ti si Pomazanik-Krist! ... - Mihael (10. 09. 2021.)

Gluhima da je čuti, nijemima govoriti - Mihael (03. 09. 2021.)

Napustili ste zapovijed Božju, a držite se predaje ljudske - Mihael (27. 08. 2021.)

Kome da idemo? Ti imaš riječi života vječnoga! - Mihael (21. 08. 2021.)

Velika mi djela učini Svesilni: uzvisi neznatne - Mihael (14. 08. 2021.)

Tražite ljepotu ovog ljeta - Mihael (09. 07. 2021.)

Arhiva vijesti

Linkovi