Vijesti // Arhiva

Godina: 2017, mjesec: siječanj

Djelatnici PU zagrebačke hodočastili u Krašić

Subota, 28. 01. 2017.

U organizaciji Policijske kapelanije „Majka Božja Kamenitih vrata“ u subotu, 28. siječnja, održano je prvo ovogodišnje hodočašće djelatnika PU zagrebačke u Krašić, mjesto koje je povezano sa životom svjedoka vjere, blaženog kardinala Alojzija Stepinca. Predvodio ga je policijski kapelan don Marin Drago Kozić.

Po dolasku u Krašić posjetili su općinsku vijećnicu gdje ih je dočekao načelnik općine Krašić gosp. Josip Petković Fajnik. Don Marin se zahvalio na srdačnoj dobrodošlici te izrazio veliku radost što godišnja hodočašća PUZ-a započinju u Krašiću, u župi gdje je kršten i gdje je svoju posljednju misu slavio bl. Stepinac. Ujedno je podsjetio na neke od mnogih Stepinčevih poruka.

Cijeli članak »

Suočavanje sa stvarnošću starenja kao prilika za rast

Petak, 27. 01. 2017.

Poruka Vijeća HBK za život i obitelj u povodu Dana života 2017. (5. veljače)

Sestre i braćo u Kristu, poštovani ljudi dobre volje!

Proslava Dana života, prve nedjelje u veljači, uvijek iznova prigoda je za promišljanje o ljepoti dara života, koju ove godine želimo sagledati osobito u njegovoj završnoj etapi. Nakon što smo prošle godine stavili poseban naglasak na demografsku problematiku, kao logičan nastavak za Dan života 2017. godine nametnula nam se tema suočavanja sa stvarnošću starenja, počevši od osobne preko obiteljske i crkvene pa sve do one društvene razine.

Cijeli članak »

Priopćenje s Izvanrednoga plenarnog zasjedanja Sabora HBK

Četvrtak, 26. 01. 2017.

Izvanredno plenarno zasjedanje Hrvatske biskupske konferencije pod predsjedanjem  msgr. Želimira Puljića održano je u srijedu 25. siječnja 2017. godine u sjedištu HBK u Zagrebu.

Cijeli članak »

Susret svećenika Vojnog ordinarijata

Četvrtak, 26. 01. 2017.

Prvi susret svećenika Vojnog ordinarijata u novoj 2017. godini održan je u četvrtak, 26. siječnja, u Vojnom ordinarijatu u Zagrebu. Uz vojnog ordinarija msgr. Juru Bogdana susretu su nazočili vojni ordinarij u miru msgr. Juraj Jezerinac, generalni vikar o. Jakov Mamić, biskupski vikar za MORH don Marko Medo i biskupski vikar za MUP fra Frano Musić te vojni i policijski kapelani iz kapelanija koje djeluju u Vojnom ordinarijatu.

Vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan najprije je zaželio dobrodošlicu okupljenim svećenicima te gostu predavaču prof. dr. Anti Mateljanu, profesoru dogmatske teologije na KBF-u u Splitu, koji je potom održao predavanje na temu „Svećenik i euharistija“.

Cijeli članak »

Balzam milosrđa - Poruka prigodom Dana posvećenog života 2017.

Srijeda, 25. 01. 2017.

Poštovane redovnice, redovnici i laici posvećeni u svijetu, drage sestre i draga braćo u Kristu!

1. U prošlogodišnjoj Poruci prigodom Dana posvećenog života upozoreno je na riječi iz bule Lice milosrđa, a kojima papa nagovješćuje koji bi trebali biti plodovi Izvanrednog jubileja milosrđa nakon njegova završetka: „Kako samo želim da nadolazeće godine budu prožete milosrđem, da bismo išli ususret svakoj osobi, noseći Božju dobrotu i nježnost! Neka do svih, i vjernika i onih koji su udaljeni od vjere, dopre balzam milosrđa kao znak Božjega kraljevstva, već prisutna među nama!" (Misericordiae vultus, 5).

Cijeli članak »

Blagoslov u Središnjici za obavještajno djelovanje

Utorak, 24. 01. 2017.

U utorak, 24. siječnja, vojni kapelan Središnjice za obavještajno djelovanje u Velikoj Buni vlč. Željko Savić blagoslovio je članove postrojbe kao i prostore u kojima borave i rade. Kapelan se nakon blagoslovne molitve obratio djelatnicima prigodnim riječima: „Poštovane kolege, dragi djelatnici, sva naša priprava kroz vrijeme Došašća i božićno vrijeme koje je iza nas, imalo je za cilj pripraviti čovjeka i osposobiti ga kako bi mogao prepoznati Boga u svojem životu, ali isto tako i u životu svojih bližnjih. Ovo su dani u kojima zahvaljujemo Bogu na darovima koje nam je udijelio tijekom godine, osobito za članove naše obitelji, prijatelje po kojima jasnije prepoznajemo Božju prisutnost u našoj svakodnevici. Pozvani smo razmatrati razne trenutke našega života – ispunjene i radostima i kušnjama – poticaj je da sve što živimo gledamo u svjetlu vjere. U ovu molitvu uključimo i pokojne iz naših obitelji, kao i sve ljude koji su nam prenosili dragocjenosti vjere“.

Priopćenje s XIX. redovitog godišnjeg zajedničkog zasjedanja HBK i BK BiH

Utorak, 24. 01. 2017.

Članovi Hrvatske biskupske konferencije i Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održali su svoje devetnaesto redovito godišnje zajedničko zasjedanje, 23. siječnja 2017. u zgradi Hrvatske biskupske konferencije pod predsjedanjem mons. Želimira Puljića, nadbiskupa zadarskog i predsjednika HBK, te kardinala Vinka Puljića, nadbiskupa metropolita vrhbosanskog, predsjednika BK BiH. Sudjelovali su svi članovi obje biskupske konferencije osim jednog člana HBK koji je bio spriječen.

Cijeli članak »

Proslavljen Dan Vojne kapelanije „Sv. Sebastijan“ u Đakovu

Petak, 20. 01. 2017.

Povodom Dana Vojne kapelanije „Sv. Sebastijan“ u vojarni 3. gardijske brigade „Kune" u Đakovu u petak, 20. siječnja, slavljena je sveta misa koju je predvodio vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan u zajedništvu s dekanom Osječkog dekanata Vojnog ordinarijata vlč. Antom Mihaljevićem i vojnim kapelanom p. Draganom Majićem, domaćinom.

Cijeli članak »

Blagoslov djelatnika i policijskih postaja PU splitsko-dalmatinske

Četvrtak, 19. 01. 2017.

Policijski kapelan i dekan fra Žarko Relota prošlog tjedna posjetio je i blagoslovio djelatnike i policijske postaje Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Blagoslov je započeo u prostorijama Policijske uprave, na kojem je, uz djelatnike, nazočio i Slobodan Marendić, ovlašten za obavljanje poslova načelnika policijske uprave, zajedno sa suradnicima – načelnicom i načelnicima sektora, te voditeljima službi i odjela. Zajedničku molitvu prigodnim pjesmama uveličala je klapa PU splitsko-dalmatinske „Sveti Mihovil“.

Cijeli članak »

Blagoslov djelatnika u PP Krapina

Četvrtak, 19. 01. 2017.

U četvrtak, 19. siječnja, policijski kapelan u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj pater Zrinko Nikolić i župnik župe svetog Nikole Biskupa u Krapini velečasni Tomica Šestak blagoslovili su djelatnike i prostorije Policijske postaje u Krapini.

Blagoslovu, održanom u predvorju zgrade, nazočili su načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Jakob Bukvić, načelnik Policijske postaje Krapina Ivan Poljak, načelnik Postaje granične policije Macelj Drago Kuhta i pomoćnik načelnika Postaje prometne policije Krapina Dejan Dunaj, s najbližim suradnicima i djelatnicima.

Policijski kapelan i župnik podijelili su nazočnima Božji blagoslov, uz molitvu za sve zaposlenike i za sve pokojne branitelje, uz čestitku povodom blagdana Božića i nove godine.

Proslavljen Dan Policijske kapelanije „Sveti Vinko Palotti“

Četvrtak, 19. 01. 2017.

U četvrtak, 19. siječnja, svečanom svetom misom u crkvi svetog Lovre u Požegi koju je predvodio vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan u zajedništvu s policijskim kapelanom PU požeško-slavonske vlč. Željkom Volarićem proslavljen je dan Policijske kapelanije „Sveti Vinko Palotti“.

Cijeli članak »

Blagoslov Prihvatnog centra za strance u Ježevu

Srijeda, 18. 01. 2017.

U srijedu, 18. siječnja, u poslijepodnevnim satima, msgr. Jure Bogdan, vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj, u pratnji gosp. Josipa Zagorščaka, voditelja MUP-ove Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom u RH, i djelatnika službe gosp. Darka Šanteka, pohodio je i blagoslovio osoblje i prostore Prihvatnog centra za strance u Ježevu. Dočekao ga je voditelj Prihvatnog centra gosp. Josip Biljan. Msgr. Bogdan obišao je prostorije Centra te se upoznao s njihovim specifičnim poslovima. Blagoslov prostora i djelatnika bio je u novim prostorima Centra.

Blagoslov djelatnika i prostora u sjedištu MUP-a i Ravnateljstvu policije

Srijeda, 18. 01. 2017.

U srijedu, 18. siječnja, msgr. Jure Bogdan, vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj, u pratnji gosp. Josipa Zagorščaka, voditelja Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom u RH, pohodio je Policijsku kapelaniju „Sveti Mihael Arkanđeo“, MUP - sjedište i Ravnateljstvo policije. Biskupa je dočekao policijski kapelan o. Stjepan Harjač.

Cijeli članak »

Blagoslov djelatnika i prostorija PU zagrebačke

Utorak, 17. 01. 2017.

U utorak, 17. siječnja, vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan predvodio je obred blagoslova u centralnoj zgradi Policijske uprave zagrebačke u Matičinoj ulici. Blagoslovu su nazočili načelnik PU zagrebačke gosp. Željko Prša, njegov zamjenik gosp. Dubravko Teur, načelnici sektora, voditelji službi te djelatnici koji svoje radne zadaće obavljaju u ustrojstvenim jedinicama ove uprave.

Cijeli članak »

Odana počast poginulima u Krapini povodom 25 godina priznanja RH

Utorak, 17. 01. 2017.

Povodom 25 godina priznanja Republike Hrvatske, na gradskom groblju u Krapini kod središnjeg križa, u utorak, 17. siječnja, izaslanstvo Policijske uprave krapinsko-zagorske, braniteljske udruge te predstavnici Krapinsko-zagorske županije položili su vijence i zapalili svijeće za poginule hrvatske branitelje, poginule policajce i civile. Molitvu kod središnjeg križa predvodio je policijski kapelan pater Zrinko Nikolić.

Dvadeset i peta obljetnica međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Nedjelja, 15. 01. 2017.

Foto: Zagrebačka nadbiskupija, Ured Predsjednice RH

Foto: Zagrebačka nadbiskupija, Ured Predsjednice RH

Prigodom 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske u nedjelju 15. siječnja u zagrebačkoj prvostolnici misu zahvalnicu predvodio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić. U koncelebraciji bili su apostolski nuncij nadbiskup msgr. Alessandro D'Errico, riječki nadbiskup msgr. Ivan Devčić, varaždinski biskup msgr. Josip Mrzljak, križevački vladika msgr. Nikola Kekić, bjelovarsko-križevački biskup msgr. Vjekoslav Huzjak, vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan, umirovljeni vojni biskup msgr. Juraj Jezerinac, zagrebački pomoćni biskup msgr. Mijo Gorski, generalni tajnik HBK msgr. Enco Rodinis, zamjenik generalnog tajnika HBK msgr. Fabijan Svalina, tajnik Apostolske nuncijature u RH msgr. Janusz Stanislaw Blachowiak, te drugi svećenici.

Cijeli članak »

Blagoslovi u PU dubrovačko-neretvanskoj

Petak, 13. 01. 2017.

Kroz protekli tjedan, policijski kapelan Policijske uprave dubrovačko-neretvanske don Ivo Borić pohodio je i blagoslovio djelatnike i prostore PGP Metković, GP Karasovići i PP Ston. Molio je za duševno i tjelesno zdravlje, mir, dobrotu, blagost, lijepu budućnost u našoj domovini te za sve koji su položili živote za Domovinu. Zahvalio je i na gostoprimstvu i prijateljskom prijmu.

Blagoslovljene dvorane MORH-a i Glavnog stožera OS RH imenovane po velikanima Domovinskog rata

Petak, 13. 01. 2017.

Foto: SB OSRH

Foto: SB OSRH

Predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, načelnik GS OS RH general zbora Mirko Šundov u nazočnosti članova obitelji Šušak, Bobetko i Zadro u petak, 13. siječnja, svečano su imenovali četiri dvorane Ministarstva obrane i Oružanih snaga, koje nose imena ratnog ministra obrane Gojka Šuška, stožernog generala Janka Bobetka, stožernog generala Zvonimira Červenka i general-bojnika Blage Zadre.

Svečanosti imenovanja dvorana nazočili su i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, glavni inspektor obrane general bojnik Slaven Zdilar, ravnatelj VSOA brigadni general Ivica Kinder, vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan, vojni ordinarij u miru msgr. Juraj Jezerinac, zapovjednici grana OS RH, članovi Hrvatskog generalskog zbora, te drugi visoki uzvanici.

Cijeli članak »

Blagoslov vojnika u vojarni “Pukovnik Predrag Matanović”

Petak, 13. 01. 2017.

U petak, 13. siječnja, vojni kapelan don Antonio Mikulić predvodio je obred blagoslova vojnika u vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji, kao i njihovih radnih prostorija. Vojni kapelan zaželio je svima obilje Božjeg blagoslova te da im na radnom mjestu vlada ozračje ljubavi, mira, uvažavanja i požrtvovnosti.

Blagoslov djelatnika i prostora Vojnog ordinarijata

Četvrtak, 12. 01. 2017.

Blagoslov djelatnika i prostora Vojnog ordinarijata na zagrebačkom Ksaveru održan je u četvrtak 12. siječnja. Obred blagoslova, na kojem su se okupili msgr. Juraj Jezerinac, umirovljeni vojni ordinarij, i djelatnici Vojnog ordinarijata predvodio je vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan.

U prigodnom obraćanju vojni ordinarij istaknuo je važnost Božjeg blagoslova u životu pojedinca i Crkve, za njegov osobni rast i za jačanje crkvenog zajedništva.

Cijeli članak »

Blagoslov djelatnika u požeškoj vojarni

Četvrtak, 12. 01. 2017.

U četvrtak, 12. siječnja, vojni kapelan Vojne kapelanije „Sv. Ivan Krstitelj“ u Požegi vlč. Željko Volarić predvodio je obred blagoslova djelatnika vojarne 123. brigade HV-a. U prigodnoj riječi vojni kapelan poželio je djelatnicima da im „Božji blagoslov donose mir u srcima te da žive u istini, pravdi, ljubavi i razumijevanju.“ Kapelan je obišao sve prostorije u kojima borave djelatnici te im podijelio prigodne sličice i kalendare.

Proslavljen Dan Vojne kapelanije „Sveta obitelj“

Srijeda, 11. 01. 2017.

Dan Vojne kapelanije „Sveta obitelj“ u vojarni „Croatia“ u Zagrebu proslavljen je u srijedu 11. siječnja. Vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan blagoslovio je djelatnike i urede Zapovjedništva za potporu, a nakon blagoslova predvodio je sveto misno slavlje u zajedništvu s domaćinom vojnim kapelanom vlč. Slavkom Rajičem i vojnim i policijskim kapelanima.

Cijeli članak »

Novogodišnja sveta misa u PU krapinsko-zagorskoj

Utorak, 03. 01. 2017.

U utorak, 3. siječnja, u prostorijama Policijske uprave krapinsko-zagorske slavljena je novogodišnja sveta misa koju je predvodio policijski kapelan pater Zrinko Nikolić.

Svetoj misi nazočio je načelnik Policijske uprave Jakob Bukvić te brojni djelatnici kojima je pater Zrinko u svojoj propovijedi zaželio da novorođeni Kralj dodjeli obilje mira i radosti u novoj godini kako bi jedni drugima bili izvorom sreće, ljubavi i svakog drugog blagostanja.

Blagoslov zaposlenika i službenih prostorija Policijske uprave karlovačke

Ponedjeljak, 02. 01. 2017.

U ponedjeljak, 2. siječnja, započeo je blagoslov službenih prostorija ustrojstvenih jedinica Policijske uprave karlovačke. Policijske prostorije kao i djelatnike koji svoje radne zadaće obavljaju u ustrojstvenim jedinicama ove policijske uprave blagoslovio je policijski kapelan vlč. Andrija Markač. Blagoslovljene su prostorije u sjedištu PU karlovačke, zatim prostorije Policijske postaje Karlovac, Postaje prometne policije Karlovac, prostorije PP Duga Resa, PP Slunj, PGP Maljevac i PP Vojnić.

Cijeli članak »

Vojni ordinarijat u RH
Ksaverska cesta 12
HR - 10 000 ZAGREB

(01) 46706 60 (59)

46706 62

vojni.ordinarijat@morh.hr

Izdvojeno

Poče ih slati - Mihael (12. 07. 2024.)

Nije prorok bez časti doli u svom zavičaju - Mihael (05. 07. 2024.)

Djevojko! Zapovijedam ti, ustani! - Mihael (01. 07. 2024.)

Tko li je ovaj da mu se i vjetar i more pokoravaju? - Mihael (26. 06. 2024.)

X. i XI. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 06. 2024.)

Duh istine upućivat će vas u svu istinu – Mihael (17. 05. 2024.)

Neka i oni budu jedno kao i mi! - Mihael (09. 05. 2024.)

Peta i šesta vazmena nedjelja - Mihael (26. 04. 2024.)

Pastir dobri život svoj polaže za ovce - Mihael (19. 04. 2024.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (11. 04. 2024.)

Deklaracija “Dignitas infinita” o ljudskom dostojanstvu (08. 04. 2024.)

Deklaracija Dikasterija za nauk vjere "Dignitas infinita o ljudskom dostojanstvu" objavljena na svetkovinu Blagovijesti - Navještenja Gospodinova 8. travnja 2024. u Vatikanu.

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (05. 04. 2024.)

Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - Mihael (22. 03. 2024.)

Ako pšenično zrno, pavši na zemlju, umre, donosi obilat rod - Mihael (14. 03. 2024.)

Bog je poslao Sina na svijet da se svijet spasi po njemu - Mihael (07. 03. 2024.)

Ovo je Sin moj ljubljeni - Mihael (26. 02. 2024.)

Iskušavao ga Sotona, a anđeli mu služahu. - Mihael (16. 02. 2024.)

Četvrta nedjelja došašća, Božić - Mihael (22. 12. 2023.)

Među vama stoji koga vi ne poznate - Mihael (15. 12. 2023.)

Poravnite staze Gospodnje - Mihael (08. 12. 2023.)

Bdijte jer ne znate kad će se domaćin vratiti - Mihael (30. 11. 2023.)

Sjest će na prijestolje slave svoje i razlučiti jedne od drugih - Mihael (24. 11. 2023.)

U malome si bio vjeran, uđi u radost gospodara svoga! - Mihael (17. 11. 2023.)

Podajte caru carevo, a Bogu Božje - Mihael (20. 10. 2023.)

Koga god nađete, pozovite na svadbu - Mihael (13. 10. 2023.)

Vinograd će iznajmiti drugim vinogradarima - Mihael (06. 10. 2023.)

Zar je oko tvoje zlo što sam ja dobar? - Mihael (23. 09. 2023.)

Opraštaj, kažem ti, ne do sedam puta,  nego do sedamdeset puta sedam! - Mihael (14. 09. 2023.)

Ako te posluša, stekao si brata - Mihael (08. 09. 2023.)

Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga sebe - Mihael (01. 09. 2023.)

Ti si Petar-Stijena. Tebi ću dati ključeve Kraljevstva nebeskoga - Mihael (29. 08. 2023.)

O ženo, velika je tvoja vjera! - Mihael (20. 08. 2023.)

19. nedjelja kroz godinu - Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2023.)

XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 07. 2023.)

Tko ne uzme križa, nije mene dostojan - Mihael (30. 06. 2023.)

Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo! - Mihael (23. 06. 2023.)

Dozva dvanaestoricu svojih učenika i posla ih - Mihael (16. 06. 2023.)

Duhovi - Presveto Trojstvo - Mihael (28. 05. 2023.)

Prepoznaše ga u lomljenju kruha - Mihael (21. 04. 2023.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (14. 04. 2023.)

Vazmeno trodnevlje - Mihael (06. 04. 2023.)

Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime Gospodnje - Mihael (31. 03. 2023.)

Ja sam uskrsnuće i život - Mihael (24. 03. 2023.)

Ode, umije se pa se vrati gledajući - Mihael (17. 03. 2023.)

Izvor vode koja struji u život vječni - Mihael (10. 03. 2023.)

Lice mu zasja kao sunce - Mihael (03. 03. 2023.)

Isus posti četrdeset dana i đavao ga iskušava - Mihael (24. 02. 2023.)

Ljubite neprijatelje! - Mihael (17. 02. 2023.)

Rečeno je starima … a ja vam kažem - Mihael (10. 02. 2023.)

Vi ste svjetlost svijeta - Mihael (02. 02. 2023.)

Blago siromasima duhom! - Mihael (26. 01. 2023.)

Isus će se roditi od Marije, zaručene za Josipa, sina Davidova - Mihael (16. 12. 2022.)

Bdijte da budete pripravni! - Mihael (25. 11. 2022.)

Gospodine, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje! - Mihael (17. 11. 2022.)

XXXII. i XXXIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (04. 11. 2022.)

Svi sveti, Dušni dan - Mihael (21. 10. 2022.)

Bog će obraniti svoje izabrane koji vape k njemu - Mihael (14. 10. 2022.)

Ne nađe se nijedan koji bi se vratio i podao slavu Bogu, osim ovoga tuđinca - Mihael (06. 10. 2022.)

Sveti arkanđeli Mihael, Gabriel i Rafael - Mihael (29. 09. 2022.)

Ne možete služiti Bogu i bogatstvu - Mihael (15. 09. 2022.)

Na nebu će biti radost zbog jednog obraćena grešnika - Mihael (09. 09. 2022.)

Tko se ne odrekne svega što posjeduje, ne može biti moj učenik - Mihael (02. 09. 2022.)

Koji se uzvisuje, bit će ponižen, a koji se ponizuje, bit će uzvišen - Mihael (26. 08. 2022.)

Doći će s istoka i zapada i sjesti za stol u kraljevstvu Božjem - Mihael (19. 08. 2022.)

20. nedjelja kroz godinu i Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2022.)

Srpanj, XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (01. 07. 2022.)

Za tobom ću kamo god ti pošao - Mihael (24. 06. 2022.)

Ti si Krist - Pomazanik Božji! - Mihael (17. 06. 2022.)

Presveto Trojstvo i Tijelovo - Mihael (10. 06. 2022.)

Sedma vazmena nedjelja i Duhovi-Pedesetnica - Mihael (27. 05. 2022.)

Četvrta i peta vazmena nedjelja – Mihael (05. 05. 2022.)

Isus istupi, uzme kruh i dade im, a tako i ribu – Mihael (29. 04. 2022.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (22. 04. 2022.)

Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen - Mihael (31. 03. 2022.)

Ovaj tvoj brat bijaše mrtav i oživje - Mihael (25. 03. 2022.)

Blagovijest - Mihael (18. 03. 2022.)

Dok se molio, izgled mu se lica izmijeni - Mihael (11. 03. 2022.)

Osma nedjelja kroz godinu i Pepelnica - Mihael (25. 02. 2022.)

Budite milosrdni kao što je milosrdan Otac vaš - Mihael (18. 02. 2022.)

Blago vama, siromasi! Jao vama, bogataši! - Mihael (11. 02. 2022.)

Oni ostaviše sve i pođoše za njim - Mihael (04. 02. 2022.)

Isus, kao ni Ilija i Elizej, nije poslan Židovima - Mihael (27. 01. 2022.)

Danas se ispunilo ovo Pismo - Mihael (21. 01. 2022.)

Rodio vam se spasitelj - Mihael (24. 12. 2021.)

Otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega? - Mihael (17. 12. 2021.)

Što nam je činiti? - Mihael (10. 12. 2021.)

Svako će tijelo vidjeti spasenje Božje - Mihael (03. 12. 2021.)

Podignite glave, približuje se vaše otkupljenje - Mihael (26. 11. 2021.)

Ti kažeš: ja jesam kralj - Mihael (19. 11. 2021.)

Sabrat će svoje izabranike s četiri vjetra - Mihael (12. 11. 2021.)

Što imaš, prodaj i idi za mnom! - Mihael (08. 10. 2021.)

Mihael 500 (29. 09. 2021.)

Tko nije protiv nas, za nas je - Mihael (23. 09. 2021.)

Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj - Mihael (17. 09. 2021.)

Ti si Pomazanik-Krist! ... - Mihael (10. 09. 2021.)

Gluhima da je čuti, nijemima govoriti - Mihael (03. 09. 2021.)

Napustili ste zapovijed Božju, a držite se predaje ljudske - Mihael (27. 08. 2021.)

Kome da idemo? Ti imaš riječi života vječnoga! - Mihael (21. 08. 2021.)

Velika mi djela učini Svesilni: uzvisi neznatne - Mihael (14. 08. 2021.)

Tražite ljepotu ovog ljeta - Mihael (09. 07. 2021.)

Arhiva vijesti

Linkovi