Vijesti // Arhiva

Godina: 2017, mjesec: studeni

“Unutarcrkveni dijalog, suradnja i suodgovornost”

Četvrtak, 30. 11. 2017.

Program 58. teološko-pastoralnog tjedna; Zagreb, 23. do 25. siječnja 2018.

 

Cijeli članak »

“Migranti i izbjeglice - muškarci i žene u potrazi za mirom”

Četvrtak, 30. 11. 2017.

Poruka svetoga oca Franje za 51.  Svjetski dan mira 1. siječnja 2018.

Cijeli članak »

Ispraćaj hrvatske vojske u Litvu

Utorak, 28. 11. 2017.

   U petak 24. studenog 2017. godine u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji ispraćen je Prvi hrvatski kontingent ojačane prednje prisutnosti NATO-a u Republiku Litvu. Prvi hrvatski kontingent ojačane prisutnosti u Litvi (1. HRVCON eFPBG – DEU) sudjelovat će u sklopu borbene skupine pod vodstvom Savezne Republike Njemačke.Svečanost ispraćaja Prvog hrvatskog kontingenta započeli smo Svetom Misom u vojnoj kapelici sv. Ilije u petrinjskoj vojarni kojoj su nazočili pripadnici kontingenta sa zamjenikom zapovjednika Prvog hrvatskog kontingenta stn Mandićem i zapovjednikom Prve mehanizirane bojne „Tigrovi“ bojnikom Mariom Mlinarićem.

Cijeli članak »

Misa zadušnica za poginule i preminule policajce PU u Zaboku

Utorak, 28. 11. 2017.

{image:1:large}

   U sjedištu policijske uprave u Zaboku, u utorak 31. listopada, održana je sveta misa u nakani za sve poginule i preminule policijske službenike Policijske uprave krapinsko-zagorske koju je predvodio policijski kapelan pater Zrinko Nikolić.U nazočnosti načelnika Policijske uprave Darka Cara te djelatnica i djelatnika u sjedištu PU, svetoj misi su se pridružili i članovi obitelji poginulih policajaca te članovi Udruge umirovljenih policajaca PU krapinsko-zagorske.

Cijeli članak »

Obilježen blagdan Svih svetih u Afganistanu

Srijeda, 22. 11. 2017.

   Pripadnici 7 HRVCON-a, 1 studenog u 10:30 sati okupili su se kod memorijalnog križa u kampu Marmal, predvođeni zapovjednikom brigadirom Željkom Ljubasom, kako bi se prisjetili i molili za sve poginule i nestale branitelje u domovinskom ratu. Molitva je upućena i za poginule pripadnike svih kontigenata koji su poginuli u NATO operacijama potpore miru. Na poseban način, svaki pripadnik se prisjetio i svojih preminulih iz obitelji, te simbolično zapalivši svijeću uz križ molio za njih. Nakon polaganja svijeća i molitve kod križa, svetu misu povodom blagdana Svih svetih predvodio je vlč. Ivan Blaževac, vojni kapelan 7 HRVCON-a u kapelici sv. Benedikta.

Cijeli članak »

Misa na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Nedjelja, 19. 11. 2017.

   O 26. obljetnici stradanja Vukovara, na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara u subotu, 18. studenoga na Memorijalnom groblju u Vukovaru misu je predvodio požeški biskup Antun Škvorčević. U koncelebraciji su bili đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić, kotorski biskup Ilija Janjić, križevački vladika Nikola Kekić, bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak, vojni ordinarij u BiH Tomo Vukšić, izaslanik zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića pomoćni biskup Mijo Gorski, izaslanik vrhbosanskog nadbiskupa kardinala Vinka Puljića mons. Pavo Jurišić, izaslanik mostarsko-duvanjskog i trebinjsko-mrkanskog biskupa Ratka Perića, generalni vikar Vojnog ordinarijata o. Jakov Mamić OCD, generalni vikar don Željko Majić, tajnik Apostolske nuncijature mons. Janusz Stanislaw Blachowiak, kao i provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Ilija Vrdoljak.

Cijeli članak »

Misa na obljetnicu stradanja Škabrnje

Nedjelja, 19. 11. 2017.

   Na 26. obljetnicu stradanja Škabrnje u Domovinskom ratu, misno slavlje za stradale u Domovinskom ratu i za domovinu u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Škabrnji predvodio je mons. Jure Bogdan, vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj. Koncelebrirali su zadarski nadbiskup Želimir Puljić, šibenski biskup Tomislav Rogić i umirovljeni šibenski biskup Ante Ivas te brojni svećenici iz cijele Hrvatske.

Vjerom okupljeni u Škabrnji i neslomljivom nadom kojom smo nadvladali sve ratne i poratne nevolje, mi se euharistijskom žrtvom okrećemo budućnosti i molimo nebeskog Oca neka nas prati svojim blagoslovom na našem putu

Cijeli članak »

Održane duhovne vježbe za djelatnike Vojnog ordinarijata

Petak, 17. 11. 2017.

   Na završetku ciklusa duhovnih vježbi koje se u organizaciji Vojnog ordinarijata održavaju za djelatnike MORH-a, MUP-a, oružanih snaga i policije održane su duhovne vježbe za djelatnike Vojnog ordinarijata, djelatnike MORH-ova Samostalnog odjela za potporu, MUP-ove Samostalne službe za suradnju te pomoćnika vojnih i policijskih kapelana. Duhovne vježbe su održane od 14. do 17. studenoga 2017. u Policijskom odmaralištu u Valbandonu kraj Pule. Voditelji su bili policijski kapelani don Ilija Jakovljević i don Marin Drago Kozić.

Cijeli članak »

Sveta Misa na v.v. Gašinci

Srijeda, 15. 11. 2017.

   Vojni kapelan Z ZOD "F.K.F." vlč. Ante Mihaljević u nedjelju 12. studenog pohodio je pripadnike hrvatske vojske na vojnom vježbalištu "Gašinci" koji su u procesu obuke razvrstane pričuve u sastavu 2. PjP. U kapeli bl. Alojzija Stepinca slavljena je Sveta Misa u 08,30 sati. Uz pripadnike 2. PjP na Svetoj Misi su sudjelovali i vojnici specijalističke vojne obuke.

Izaslanstvo PU zagrebačke kod biskupa Bogdana

Ponedjeljak, 13. 11. 2017.

   Vojni biskup mons. Jure Bogdan, u prostorijama Vojnog ordinarijata u ponedjeljak, 13. studenoga, primio je u posjet izaslanstvo PU zagrebačke, koje je predvodio nedavno imenovani, novi načelnik PU zagrebačke, g. Marko Rašić. Zajedno s njim susretu su nazočili njegov zamjenik g. Dubravko Teur, g. Davor Posilović. g. Antun Čavčić, g. Božo Radišić, gđa. Branka Šepac Blažanović, g. Josip Hibler i gđa Mirela Ban. Također, uz oca biskupa susretu su nazočili fra Frane Musić biskupski vikar za pastoral MUP-a i Redarstvenih službi RH, don Marin Drago Kozić, kapelan zagrebačke policije, g. Branko Čagelj, bogoslov Vojne biskupije i g. Mario Dokmanić voditelj Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom.

Cijeli članak »

Hodočašće polaznika i djelatnika Policijske akademije u Vukovar i Osijek

Ponedjeljak, 13. 11. 2017.

   Skupina od pedesetak polaznika Policijske akademije predvođena kapelanom policijske kapelanije sv. Mihovila fra Franom Musićem krenula je ranim jutrom, prema gradu heroja – Vukovaru i Osijeku. Ovim hodočašćem uključili su se u inicijativu "Vukovar mjesto posebnog pijeteta ".  Među polaznicima se osjetilo posebno ozračje pijeteta prema žrtvi Vukovar.

Cijeli članak »

Proslava svetog Martina u Delnicama

Ponedjeljak, 13. 11. 2017.

   Već drugu godinu zaredom vojni i policijski kapelani  svoje duhovne vježbe završavaju proslavom dana kapelanije sv. Martina Tourskog u Zapovjedništvu specijalnih snaga u Delnicama. Svake godine okuplja se i rodbina poginulih hrvatskih specijalaca, goranskih vitezova. Proslava ove godine u petak, 10. studenoga,  započela je sv. misom u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja, koju je predvodio vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan. Koncelebrirali su vojni i policijski kapelani i drugi svećenici.

Cijeli članak »

Duhovne vježbe svećenika Vojnog ordinarijata

Nedjelja, 12. 11. 2017.

   Od 7. do 10. studenog o.g. vojni i policijski kapelani bili su na godišnjim duhovnim vježbama u kompleksu MUP-a u Valbandonu kraj Pule. Voditelj duhovnih vježbi bio je vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan. Duhovne vježbe su započele zazivom Duha Svetoga. Temeljna tema je bila „Biti svećenik danas“.

Cijeli članak »

Proslava blagdana sv. Martina i Dana Grada Dugo Selo

Subota, 11. 11. 2017.

   Župa sv. Martina biskupa u Dugom Selu u subotu 11. studenog o.g., svečanim euharistijskim slavljem proslavila je svetkovinu svoga nebeskog zaštitnika. Euharistijsko slavlje u župnoj crkvi sv. Martina predvodio je vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj msgr. Jure Bogdan. Koncelebrirali su župnik i dekan dugoselskog dekanata preč. vlč. Slavko Kresonja, župni vikar p. Stjepan Ivan Horvat, CPPS i još osmorica svećenika dugoselskog dekanata Zagrebačke Nadbiskupije. Misno slavlje uzveličali su mješoviti župni zbor i brojni ministranti.

Cijeli članak »

Obljetnice 1. Gardijske brigade “Tigrovi” i   1. mehanizirane bojne „Tigrovi“

Četvrtak, 09. 11. 2017.

   U Vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji svečano je obilježena 27. obljetnica osnivanja 1. Gardijske brigade "Tigrovi" i 10. obljetnica ustrojavanja 1. mehanizirane bojne „Tigrovi“ Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

Cijeli članak »

Proslavljen spomendan bl. Serafina Glasnovića Kodića

Ponedjeljak, 06. 11. 2017.

   Spomendan bl. Serafina Glasnovića Kodića proslavljen je u nedjelju, 5. studenoga, prvi put nakon što je prošle godine na isti dan proglašen blaženim. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je vojni biskup u Republici Hrvatskoj Jure Bogdan u samostanskoj crkvi Bezgrešnog začeća BDM u zagrebačkoj Dubravi. Biskup je na početku slavlja blagoslovio blaženikov kip koji je izradio fra Serafinov pranećak akademski kipar Dragutin Glasnović. Isti je umjetnik izradio i relikvijare s moćima bl. Serafina koji se čuvaju u župnim crkvama u blaženikovom rodnom Janjevu, Kistanjama i u samostanskoj crkvi hercegovačkih franjevaca u Zagrebu.

Cijeli članak »

Kapelanija PU zagrebačke odala počast žrtvama Škabrnje

Ponedjeljak, 06. 11. 2017.

   U subotu 4. studenoga pedesetak hodočasnika Policijske kapelanije „Majke Božje Kamenitih vrata“ PU zagrebačke zajedno sa svojim kapelanom don Marinom Dragom Kozićem hodočastilo je Škabrnju. Po dolasku u Škabrnju dočekao nas je g. Marko Miljanić, zapovjednik Samostalnog bataljuna Škabrnje i upoznao nas o događajima koji su se zbili 18. studenoga 1991. u ovom malom ravnokotarskom mjestu.

Cijeli članak »

Pripadnici HRM-a obilježili blagdan Svih svetih i Dušni dan

Petak, 03. 11. 2017.

   Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća te svetom misom na splitskom gradskom groblju i u vojarni „Admiral flote Sveto Letica-Barba“ u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana pripadnici Hrvatske ratne mornarice odali su počast kolegama i prijateljima poginulim u Domovinskom ratu.

Cijeli članak »

Misno slavlje u kapeli sv. Ilije Proroka u vojarni u Petrinji

Petak, 03. 11. 2017.

   U spomen na sve vjerne mrtve na Dušni dan, u četvrtak 2. studenog, u vojarni Pukovnik Predrag Matanović u Petrinji slavljena je Sveta Misa koju je u kapeli sv. Ilije Proroka predvodio vojni kapelan don Antonio Mikulić. Na misi su se okupili pripadnici 1. mb „Tigrovi“ i 2. mb „Gromovi“.Misno slavlje svojim sviranjem i pjevanjem animirala je natporučnica Martina Ivanović.

Cijeli članak »

Misa zadušnica u PU zagrebačkoj o blagdanima Svih svetih i Dušnog dana

Petak, 03. 11. 2017.

   U utorak 31. listopada služena je misa zadušnica u kapeli  „Majke Božje Kamenitih vrata“, koju je služio policijski kapelan don Marin Drago Kozić o blagdanima Svih svetih i Dušnog dana. Tako su se vjernici kapelanije na dostojan način prisjetili svojih pokojnika, a posebno pokojnih i nestalih branitelja Policijske uprave zagrebačke.  U nazočnosti načelnika PU zagrebačke gosp. Marka Rašića te užeg kolegija načelnika, na misi su nazočili uz vjernike, djelatnike PU i predstavnici braniteljskih udruga, Udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja – “Hrvatski Feniks”, Udruga roditelja poginulih branitelja domovinskog rata grada Zagreba i Udruga udovica poginulih branitelja domovinskog rata grada Zagreba.

Cijeli članak »

Komemoracija u Požegi

Petak, 03. 11. 2017.

   U prigodi blagdana Svih svetih na groblju sv. Ilije ispred središnjeg križa uz visoke počasti su položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata. Vijence su položili zajedničko izaslanstvo MORH-a i MUP-a, zapovjednik vojarne pukovnik Mato Tomašević te izaslanstvo Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Grada Požege, Požeško-slavonske županije, braniteljskih udruga i političkih stranaka. Molitvu ispred središnjeg križa predvodio  je vojni kapelan vlč. Željko Volarić iz Vojne kapelanije Sveti Ivan Krstitelj Požega. U požeškoj vojarni 123. brigade HV slavljena je sveta misa za poginule i umrle hrvatske branitelje povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana koju je prevodio vojni kapelan vlč Željko Volarić.

Spomen na prešućivane žrtve na području Varaždinske biskupije

Petak, 03. 11. 2017.

   Nakon polaganja vijenaca, na grobištu Dravska šuma, grobnici Sep i kod spomen križa na Ksajpi, misu za žrtve predvodio biskup Josip Mrzljak

Kao što je bilo najavljeno u petak, 27. listopada 2017. godine održan je spomen na žrtve masovnih ubojstava i likvidacija poubijanih za vrijeme komunističke vlasti nakon Drugog svjetskog rata. Spomen  na žrtve organizirali su članovi Društva za obilježavanje grobišta ratnih i poratnih žrtava s područja Međimurske i Varaždinske županije, a program je obuhvaćao posjet grobištima,  Dravska šuma Varaždin, te dvije lokacije na području Međimurske županije i misu zadušnicu u varaždinskoj katedrali.

Cijeli članak »

Msgr. Jure Bogdan, vojni ordinarij u RH, služio misu zadušnicu za poginule hrvatske branitelje

Četvrtak, 02. 11. 2017.

   Na Dušni dan, 2. studenog svetu misu zadušnicu za sve poginule hrvatske branitelje u crkvi Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu predslavio je biskup Bogdan u koncelebraciji s vojnim i policijskim kapelanima.

Cijeli članak »

Misno slavlje na Dušni dan u svetištu Sveta Mati Slobode

Srijeda, 01. 11. 2017.

   Sv. misa zadušnica za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje slavit će se u zavjetnoj crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu, na Dušni dan, u srijedu 2. studenoga u 10.30 sati. Svetu misu, u zajedništvu s vojnim i policijskim kapelanima, predvodit će vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan.

Nakon svete mise bit će položeni vijenci i zapaljene svijeće kod „Pieta Croatica“ na istočnom pročelju crkve, a msgr. Jure Bogdan predvodit će molitvu za sve poginule branitelje.

U danima uoči blagdana Svih Svetih i Dušnog dana vojni i policijski kapelani organizirju slavljenje svete mise zadušnice u svim policijskim i vojnim kapelanijama, u dogovoru s načelnicima policijskih uprava odnosno zapovjednicima postrojbi.

Vojni ordinarijat u RH
Ksaverska cesta 12
HR - 10 000 ZAGREB

(01) 46706 60 (59)

46706 62

vojni.ordinarijat@morh.hr

Izdvojeno

Poče ih slati - Mihael (12. 07. 2024.)

Nije prorok bez časti doli u svom zavičaju - Mihael (05. 07. 2024.)

Djevojko! Zapovijedam ti, ustani! - Mihael (01. 07. 2024.)

Tko li je ovaj da mu se i vjetar i more pokoravaju? - Mihael (26. 06. 2024.)

X. i XI. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 06. 2024.)

Duh istine upućivat će vas u svu istinu – Mihael (17. 05. 2024.)

Neka i oni budu jedno kao i mi! - Mihael (09. 05. 2024.)

Peta i šesta vazmena nedjelja - Mihael (26. 04. 2024.)

Pastir dobri život svoj polaže za ovce - Mihael (19. 04. 2024.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (11. 04. 2024.)

Deklaracija “Dignitas infinita” o ljudskom dostojanstvu (08. 04. 2024.)

Deklaracija Dikasterija za nauk vjere "Dignitas infinita o ljudskom dostojanstvu" objavljena na svetkovinu Blagovijesti - Navještenja Gospodinova 8. travnja 2024. u Vatikanu.

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (05. 04. 2024.)

Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - Mihael (22. 03. 2024.)

Ako pšenično zrno, pavši na zemlju, umre, donosi obilat rod - Mihael (14. 03. 2024.)

Bog je poslao Sina na svijet da se svijet spasi po njemu - Mihael (07. 03. 2024.)

Ovo je Sin moj ljubljeni - Mihael (26. 02. 2024.)

Iskušavao ga Sotona, a anđeli mu služahu. - Mihael (16. 02. 2024.)

Četvrta nedjelja došašća, Božić - Mihael (22. 12. 2023.)

Među vama stoji koga vi ne poznate - Mihael (15. 12. 2023.)

Poravnite staze Gospodnje - Mihael (08. 12. 2023.)

Bdijte jer ne znate kad će se domaćin vratiti - Mihael (30. 11. 2023.)

Sjest će na prijestolje slave svoje i razlučiti jedne od drugih - Mihael (24. 11. 2023.)

U malome si bio vjeran, uđi u radost gospodara svoga! - Mihael (17. 11. 2023.)

Podajte caru carevo, a Bogu Božje - Mihael (20. 10. 2023.)

Koga god nađete, pozovite na svadbu - Mihael (13. 10. 2023.)

Vinograd će iznajmiti drugim vinogradarima - Mihael (06. 10. 2023.)

Zar je oko tvoje zlo što sam ja dobar? - Mihael (23. 09. 2023.)

Opraštaj, kažem ti, ne do sedam puta,  nego do sedamdeset puta sedam! - Mihael (14. 09. 2023.)

Ako te posluša, stekao si brata - Mihael (08. 09. 2023.)

Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga sebe - Mihael (01. 09. 2023.)

Ti si Petar-Stijena. Tebi ću dati ključeve Kraljevstva nebeskoga - Mihael (29. 08. 2023.)

O ženo, velika je tvoja vjera! - Mihael (20. 08. 2023.)

19. nedjelja kroz godinu - Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2023.)

XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 07. 2023.)

Tko ne uzme križa, nije mene dostojan - Mihael (30. 06. 2023.)

Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo! - Mihael (23. 06. 2023.)

Dozva dvanaestoricu svojih učenika i posla ih - Mihael (16. 06. 2023.)

Duhovi - Presveto Trojstvo - Mihael (28. 05. 2023.)

Prepoznaše ga u lomljenju kruha - Mihael (21. 04. 2023.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (14. 04. 2023.)

Vazmeno trodnevlje - Mihael (06. 04. 2023.)

Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime Gospodnje - Mihael (31. 03. 2023.)

Ja sam uskrsnuće i život - Mihael (24. 03. 2023.)

Ode, umije se pa se vrati gledajući - Mihael (17. 03. 2023.)

Izvor vode koja struji u život vječni - Mihael (10. 03. 2023.)

Lice mu zasja kao sunce - Mihael (03. 03. 2023.)

Isus posti četrdeset dana i đavao ga iskušava - Mihael (24. 02. 2023.)

Ljubite neprijatelje! - Mihael (17. 02. 2023.)

Rečeno je starima … a ja vam kažem - Mihael (10. 02. 2023.)

Vi ste svjetlost svijeta - Mihael (02. 02. 2023.)

Blago siromasima duhom! - Mihael (26. 01. 2023.)

Isus će se roditi od Marije, zaručene za Josipa, sina Davidova - Mihael (16. 12. 2022.)

Bdijte da budete pripravni! - Mihael (25. 11. 2022.)

Gospodine, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje! - Mihael (17. 11. 2022.)

XXXII. i XXXIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (04. 11. 2022.)

Svi sveti, Dušni dan - Mihael (21. 10. 2022.)

Bog će obraniti svoje izabrane koji vape k njemu - Mihael (14. 10. 2022.)

Ne nađe se nijedan koji bi se vratio i podao slavu Bogu, osim ovoga tuđinca - Mihael (06. 10. 2022.)

Sveti arkanđeli Mihael, Gabriel i Rafael - Mihael (29. 09. 2022.)

Ne možete služiti Bogu i bogatstvu - Mihael (15. 09. 2022.)

Na nebu će biti radost zbog jednog obraćena grešnika - Mihael (09. 09. 2022.)

Tko se ne odrekne svega što posjeduje, ne može biti moj učenik - Mihael (02. 09. 2022.)

Koji se uzvisuje, bit će ponižen, a koji se ponizuje, bit će uzvišen - Mihael (26. 08. 2022.)

Doći će s istoka i zapada i sjesti za stol u kraljevstvu Božjem - Mihael (19. 08. 2022.)

20. nedjelja kroz godinu i Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2022.)

Srpanj, XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (01. 07. 2022.)

Za tobom ću kamo god ti pošao - Mihael (24. 06. 2022.)

Ti si Krist - Pomazanik Božji! - Mihael (17. 06. 2022.)

Presveto Trojstvo i Tijelovo - Mihael (10. 06. 2022.)

Sedma vazmena nedjelja i Duhovi-Pedesetnica - Mihael (27. 05. 2022.)

Četvrta i peta vazmena nedjelja – Mihael (05. 05. 2022.)

Isus istupi, uzme kruh i dade im, a tako i ribu – Mihael (29. 04. 2022.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (22. 04. 2022.)

Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen - Mihael (31. 03. 2022.)

Ovaj tvoj brat bijaše mrtav i oživje - Mihael (25. 03. 2022.)

Blagovijest - Mihael (18. 03. 2022.)

Dok se molio, izgled mu se lica izmijeni - Mihael (11. 03. 2022.)

Osma nedjelja kroz godinu i Pepelnica - Mihael (25. 02. 2022.)

Budite milosrdni kao što je milosrdan Otac vaš - Mihael (18. 02. 2022.)

Blago vama, siromasi! Jao vama, bogataši! - Mihael (11. 02. 2022.)

Oni ostaviše sve i pođoše za njim - Mihael (04. 02. 2022.)

Isus, kao ni Ilija i Elizej, nije poslan Židovima - Mihael (27. 01. 2022.)

Danas se ispunilo ovo Pismo - Mihael (21. 01. 2022.)

Rodio vam se spasitelj - Mihael (24. 12. 2021.)

Otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega? - Mihael (17. 12. 2021.)

Što nam je činiti? - Mihael (10. 12. 2021.)

Svako će tijelo vidjeti spasenje Božje - Mihael (03. 12. 2021.)

Podignite glave, približuje se vaše otkupljenje - Mihael (26. 11. 2021.)

Ti kažeš: ja jesam kralj - Mihael (19. 11. 2021.)

Sabrat će svoje izabranike s četiri vjetra - Mihael (12. 11. 2021.)

Što imaš, prodaj i idi za mnom! - Mihael (08. 10. 2021.)

Mihael 500 (29. 09. 2021.)

Tko nije protiv nas, za nas je - Mihael (23. 09. 2021.)

Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj - Mihael (17. 09. 2021.)

Ti si Pomazanik-Krist! ... - Mihael (10. 09. 2021.)

Gluhima da je čuti, nijemima govoriti - Mihael (03. 09. 2021.)

Napustili ste zapovijed Božju, a držite se predaje ljudske - Mihael (27. 08. 2021.)

Kome da idemo? Ti imaš riječi života vječnoga! - Mihael (21. 08. 2021.)

Velika mi djela učini Svesilni: uzvisi neznatne - Mihael (14. 08. 2021.)

Tražite ljepotu ovog ljeta - Mihael (09. 07. 2021.)

Arhiva vijesti

Linkovi