Vijesti // Arhiva

Godina: 2018, mjesec: studeni

Približuje se vaše otkupljenje - Mihael

Četvrtak, 29. 11. 2018.

21. naraštaj Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ u posjetu Vojnom ordinarijatu

Srijeda, 28. 11. 2018.

Polaznici Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ koja djeluje u sklopu Centra vojnih škola „Petar Zrinski“ pri Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ posjetili su u srijedu 28. studenoga 2018. godine Vojni ordinarijat u RH. Posjet je upriličen u sklopu redovnog plana i programa izobrazbe HVU u 2018./2019.. Polaznike 21. naraštaja Ratne škole predvođene zapovjednikom Hrvatskog vojnog učilišta general-bojnikom Matom Pađenom i načelnikom Centra vojnih škola brigadirom Damirom Stručićem, primili su biskup vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan i generalni vikar Vojnog ordinarijata don Marko Medo.

Cijeli članak »

Duhovna obnova za polaznike Trajne formacije svećenika

Srijeda, 28. 11. 2018.

U ponedjeljak i utorak 26. i 27. studenog 2018. godine održana je duhovna obnova za sve svećenike Zagrebačke nadbiskupije koji su zaređeni unazad deset godina tj. za polaznike Trajne formacije svećenika. Osim stručnog usavršavanja na znanstvenim i pastoralnim predavanjima, svećenici se također svake godine okupljaju uoči došašća i korizme na dvodnevnu duhovnu obnovu kako bi svoj duh okrijepili molitvom, tišinom i razmatranjem o Božjim otajstvima, te osnaženi mogli krenuli nazad na svoje 'njive'. Duhovnu obnovu je vodio msgr. Jure Bogdan, vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj. Ovo je ujedno bila prilika mnogim svećenicima da osobno upoznaju biskupa koji je prije nepune 3 godine primljen u red episkopata.

Cijeli članak »

Sastanak Povjerenstva za organizaciju 27.hodočašća hrvatske vojske, policije i branitelja u Lourdes

Utorak, 27. 11. 2018.

Vojni ordinarijat u RH sudjelovat će 2019. godine 27. put na Međunarodnom vojnom hodočašću u Lourdes u Francuskoj koje se organizira 61 godinu za redom. U tu svrhu, vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan imenovao je Povjerenstvo za pripremu i provedbu 27. hrvatskog vojnog, policijskog i braniteljskog hodočašća u Lourdes. Za voditelja deseteročlanog Povjerenstva i glavnog koordinatora cjelokupnog hodočašća imenovan je generalni vikar don Marko Medo.

Cijeli članak »

Hodočašće djelatnika MORH-a, MUP-a i Vojnog ordinarijata u Rim

Ponedjeljak, 26. 11. 2018.

Djelatnici Ministarstva obrane i policije te Vojnog ordinarijata u RH od 19. do 24. studenog 2018. godine boravili su na hodočašću u Rimu. Na hodočašću koje je organizirao Vojni ordinarijat sudjelovalo je 47 hodočasnika, a duhovni voditelji bili su biskupski vikar za pastoral MUP-a fra Frano Musić OFM i vojni kapelan don Slavko Rajič. Stručni vodič hodočašća bio je Slave Mandurić.

Cijeli članak »

Povratak 1. HRVCON-a UNIFIL iz operacije UN-a u Libanonu

Petak, 23. 11. 2018.

U vojarni "Kamensko" Inženjerijske pukovnije Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu, 22. studenoga 2018. održan je svečani doček pripadnika 1. hrvatskog kontingenta HRVCON iz operacije potpore miru Ujedinjenih naroda u Libanonu - UNIFIL (United Nations Interim Force in Lebanon). Program dočeka započeo je Svetom misom u kapelici vojne kapelanije “Sveti Anđeli Čuvari” Inženjerijske pukovnije HKoV. U nazočnosti pripadnika kontingenta, zapovjednika Hrvatske kopnene vojske general-bojnika Siniše Jurkovića, zapovjednika Alpske brigade “Julia” Talijanske kopnene vojske brigadnog generala Paola Fabbrija, zamjenika zapovjednika HKoV-a brigadnog generala Borisa Šerića, predstavnika postrojbi HV-a i Policijske uprave Karlovačke.

Cijeli članak »

Duhovni nagovor u PU sisačko-moslavačkoj

Četvrtak, 22. 11. 2018.

Prilikom edukacije djelatnica i djelatnika Policijske uprave sisačko-moslavačke 22. studenoga,  u prostorijama Interventne jedinice policije, a u dogovoru s načelnikom Policijske uprave Lukom Pešutom i njegovim zamjenikom Dubravkom Smolčićem, kapelan don Ivo Borić prisutnima  je održao službu riječi.

Cijeli članak »

Ti kažeš: Ja jesam Kralj – Mihael

Četvrtak, 22. 11. 2018.

Pripadnici 3. HRVCON-a eFP-a obilježili obljetnicu stradanja Vukovara i Škabrnje

Srijeda, 21. 11. 2018.

Pripadnici 3. hrvatskog kontingenta koji se nalaze u Poljskoj u sastavu Borbene grupe pod vodstvom Sjedinjenih Američkih Država u sklopu NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti (eFP – enhanced Forward Presence) obilježili su u nedjelju, 18. studenog 2018. Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. i Dan obilježavanja stradanja Škabrnje.

Cijeli članak »

Misno slavlje na 27. godišnjicu stradanja Škabrnje u Domovinskom ratu

Ponedjeljak, 19. 11. 2018.

Na 27. obljetnicu stradanja Škabrnje u Domovinskom ratu u nedjelju 18. studenoga misno slavlje za domovinu te sve poginule u Domovinskom ratu predvodio je u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Škabrnji umirovljeni vojni biskup Juraj Jezerinac.

Cijeli članak »

Misa hrvatskih biskupa i otkrivanje spomen ploče u Bazilici Sv. Marije Velike

Subota, 17. 11. 2018.

Posljednjega dana svoga pohoda apostolskim pragovima, „Ad limina apostolorum“, u subotu 17. studenoga, članovi Hrvatske biskupske konferencije okupili su se na misi koju je u bazilici Svete Marije Velike u Rimu predvodio zagrebački nadbiskup i metropolit kardinal Josip Bozanić.

Cijeli članak »

Duhovne vježbe djelatnika Vojnog ordinarijata u RH

Petak, 16. 11. 2018.

U organizaciji Vojnog ordinarijata, a prema godišnjem pastoralnom planu, u policijskom odmaralištu Valbandon kraj Pule od 13. do 16. studenoga 2018. održane su duhovne vježbe djelatnika Vojnog ordinarijata. Pod vodstvom generalnog vikara don Marka Mede i vikara za pastoral u MUP-u fra Frane Musića OFM, te predavače đakone don Marka Trogrlića i don Hrvoja Relje, vježbama su nazočili djelatnici MORH-ova Samostalnog odjela za potporu, MUP-ove Samostalne službe za suradnju, pomoćnici policijskih i vojnih kapelana koji djeluju u Uredima vojnih kapelanija razmještenih u postrojbama Oružanih snaga RH i djelatnici Kurije.

Cijeli članak »

Hrvatski biskupi slavili misu u Bazilici Sv. Pavla izvan Zidina

Petak, 16. 11. 2018.

U sklopu pohoda Ad limina hrvatskih biskupa euharistijsko slavlje u bazilici Sv. Pavla izvan zidina predvodio je u petak 16. studenoga đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Cijeli članak »

Hrvatski biskupi slavili misu u Bazilici sv. Ivana Lateranskog

Srijeda, 14. 11. 2018.

Trećeg dana pohoda Ad limina apostolorum u srijedu 14. studenoga hrvatski biskupi članovi Hrvatske biskupske konferencije slavili su misu u krstionici Bazilike sv. Ivana Lateranskog (San Giovanni in Laterano). S biskupima su koncelebrirali rektor Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima vlč. Bože Radoš te hrvatski svećenici koji se nalaze na studiju ili službi u Rimu. Misa je slavljena u kapelici sv. Venancija gdje se čuvaju kosti istarskih i solinskih mučenika koje je u Rim donio opat Martin po nalogu pape Ivana IV. 641. godine.

Cijeli članak »

„Sveti Oče, učvrstite nas i osnažite u vjeri!“

Ponedjeljak, 12. 11. 2018.

Predsjednik HBK, zadarski nadbiskup Želimir Puljić, na početku pohoda 'Ad limina apostolorum' u ponedjeljak 12. studenoga, na susretu s papom Franjom obratio se Svetom Ocu prigodnim govorom uime svih hrvatskih biskupa. S molbom „Sveti Oče, učvrstite nas i osnažite u vjeri!“, nadbiskup Puljić u tom je govoru podsjetio na višestoljetnu povezanost hrvatskog naroda i Pape kao nasljednika svetog Petra, ali i na tešku narodnu prošlost Hrvata koji su imali podršku Katoličke Crkve i blagoslov papa.

Cijeli članak »

Susret pape Franje i hrvatskih biskupa protekao u bratskom ozračju

Ponedjeljak, 12. 11. 2018.

U sklopu pohoda Ad limina apostolorum biskupi Hrvatske biskupske konferencije susreli su se u ponedjeljak 12. studenoga s papom Franjom i u Državnom tajništvu Svete Stolice s tajnikom Svete Stolice za odnose s državama nadbiskupom Paulom Richardom Gallagherom.

Cijeli članak »

Hodočašće djelatnika i polaznika Policijske akademije u Vukovar

Ponedjeljak, 12. 11. 2018.

Djelatnici i polaznici Policijske akademije predvođeni biskupskim vikarom za MUP fra Franom Musićem OFM u subotu, 10. studenog 2018. godine krenuli su na hodočašće u herojski grad Vukovar povodom sjećanja na žrtvu grada te iskazivanja počasti za sve poginule u Domovinskom ratu.

Cijeli članak »

Hrvatski biskupi na početku pohoda ad limina apostolorum slavili misu na grobu sv. Petra

Ponedjeljak, 12. 11. 2018.

U ponedjeljak 12. studenoga hrvatski biskupi članovi Hrvatske biskupske konferencije slavili su misu u Bazilici sv. Petra na oltaru pokraj groba sv. Petra na početku svoga pohoda Ad limina apostolorum. Koncelebrirali su hrvatski rimski studenti iz Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima te iz drugih rimskih zavoda predvođeni rektorom vlč. Božom Radošem. Nakon mise otkrivena je ploča-zahvalnica za sva djela papa i Svete Stolice za hrvatski narod. Misu je predvodio predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Cijeli članak »

Obilježena obljetnica Vojne kapelanije ZSS-a

Nedjelja, 11. 11. 2018.

U delničkoj župnoj crkvi svetog Ivana Krstitelja u petak, 9. studenoga 2018. služena je misa povodom dana zaštitnika Vojne kapelanije Zapovjedništva specijalnih snaga, svetog Martina Tourskog i obilježavanje spomen-dana na poginule pripadnike specijalnih postrojbi iz Domovinskog rata. Koncelebriranom liturgijskom slavlju, koje je predvodio generalni vikar Vojnog ordinarijata don Marko Medo, nazočili su zapovjednik ZSS-a brigadni general Perica Turalija te djelatni i umirovljeni pripadnici specijalnih postrojbi.

Cijeli članak »

Hrvatski biskupi slavili misu u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima

Nedjelja, 11. 11. 2018.

Biskupi članovi Hrvatske biskupske konferencije u zajedništvu s hrvatskom rimskom zajednicom u nedjelju 11. studenoga u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima proslavili su blagdan sv. Nikole Tavelića te sudjelovali na jesenskom susretu hrvatskih rimskih studenata. Koncelebriranu misu predvodio je riječki nadbiskup i metropolit Ivan Devčić, a propovijedao šibenski biskup Tomislav Rogić.

Cijeli članak »

Duhovne vježbe bračnih parova u Velom Lošinju

Subota, 10. 11. 2018.

Od 6. do 9. studenoga 2018. u Velom Lošinju održane su Duhovne vježbe za bračne parove, djelatnike MORH-a i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske, pod pokroviteljstvom Vojnog ordinarijata RH. Za četrnaest bračnih parova vježbe je predvodio o. Zrinko Nikolić SMM, vojni kapelan kapelanije „Sv. Ivan Pavao II“, uz asistenciju pomoćnika kapelana bojnika Srećka Žmaleca.

Cijeli članak »

Trideset i druga i trideset i treća nedjelja kroz godinu - Mihael

Subota, 10. 11. 2018.

Dan policijske kapelanije “Bl. Miroslav Bulešić“

Petak, 09. 11. 2018.

U utorak, 6. studenog 2018. godine u župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana u Fažani svečano je obilježen Dan policijske kapelanije “Bl. Miroslav Bulešić”. Misno slavlje predvodio je župnik Vrsara i Gradine vlč. mr. Lino Zohil u suslavlju s biskupskim vikarom za pastoral MUP-a fra Franom Musićem OFM, dekanom Vodnjanskog dekanata preč. Gracijanom Živolićem, policijskim kapelanom kapelanije “Sv. Kvirin Sisački” PU Sisačko-moslavačke vlč. Ivom Borićem i domaćinom policijskim kapelanom PU istarske vlč. mr. Ilijom Jakovljevićem. Na misi je pjevala policijska klapa “Sv. Matej” iz Bjelovara.

Cijeli članak »

Treća sjednica Prezbiterskog vijeća Vojnog ordinarijata u RH

Četvrtak, 08. 11. 2018.

U četvrtak 8. studenoga 2018. godine održana je u Zagrebu treća redovita sjednica Prezbiterskog vijeća Vojnog ordinarijata u RH i sjednica Zbora dekana vojnih i policijskih dekanata. Sjednicom je predsjedao vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan i predstavio dnevni red. Nakon uvodne molitve, pročitan je i prihvaćen zapisnik s prethodne sjednice održane 4. travnja 2018. godine.

Cijeli članak »

Proslava obljetnice 1. mehanizirane bojne “Tigrovi”

Četvrtak, 08. 11. 2018.

U petrinjskoj vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” u utorak, 7. studenog 2018. godine proslavljena je 11. obljetnica ustrojavanja 1. mehanizirane bojne “Tigrovi” Gardijske mehanizirane brigade. Ova bojna nosi ime legendarne 1. gardijske brigade “Tigrovi” koja je u Domovinskom ratu dala veliki doprinos obrani i oslobođenju domovine. Svetu misu u vojnoj kapelici “Sv. Ilije proroka” predvodio je vojni kapelan iz Slunja don Milenko Majić.

Cijeli članak »

Komemoracija i sveta misa u spomen na pokojne u Sisku

Ponedjeljak, 05. 11. 2018.

U srijedu, 31. listopada 2018. godine, na sisačkom Gradskom groblju Viktorovac, u organizaciji Državne uprave Sisačko-moslavačke županije, održana je komemoracija za poginule branitelje i druge stradalnike Domovinskog rata. Komemoraciju su predvodili policijski kapelan don Ivo Borić i stalni đakon Vjekoslav Uvalić. Komemoraciji su nazočili predstavnici županijske vlasti, gradonačelnica s pratnjom, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke na čelu s načelnikom Lukom Pešutom, predstavnici vojske, braniteljske udruge. Molitvu je predvodio policijski kapelan don Ivo Borić.

Cijeli članak »

Misa zadušnica za poginule i umrle hrvatske branitelje

Petak, 02. 11. 2018.

Na Dušni dan, 2. studenog 2018. godine svetu misu zadušnicu za poginule i umrle hrvatske branitelje u crkvi Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu predvodio je vojni biskup u miru msgr. Juraj Jezerinac. U koncelebraciji su bili generalni vikar Vojnog ordinarijata don Marko Medo, biskupski vikar za pastoral MUP-a fra Frano Musić OFM te vojni i policijski kapelani.

Cijeli članak »

U Afganistanu sv. misom i molitvom obilježeni Svi Sveti i Dušni dan

Petak, 02. 11. 2018.

Povodom Svih Svetih i Dušnog dana u bazi Marmal, 1. i 2. studenoga služene su svete mise koje je predslavio vojni kapelan 9. Hrvcon-a don Antonio Mikulić, uz molitvu i paljenje svijeća kod križa za sve naše pokojne. Paljenje svijeća predvodio je zapovjednik kontingenta brigadir Dražen Ressler i natporučnik Leo Longo.

Cijeli članak »

Obilježavanje blagdana Svih svetih i Dušnog dana u Požegi

Četvrtak, 01. 11. 2018.

U srijedu, 31. listopada 2018. godine vojni kapelan don Željko Volarić predvodio je svetu misu u kapelici vojarne "123. brigade HV" u Požegi za stradale hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu.

Cijeli članak »

Blagdan Svih svetih i Dušni dan u PU dubrovačko-neretvanskoj

Četvrtak, 01. 11. 2018.

U utorak, 30. listopada 2018. godine, prigodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, kapelan policijske kapelanije "Sv. Vlaho" fra Ivo Kramar OFM, predvodio je svetu misu kojoj su nazočili brojni policijski službenici i djelatnici ove Policijske uprave.

Cijeli članak »

Vojni ordinarijat u RH
Ksaverska cesta 12
HR - 10 000 ZAGREB

(01) 46706 60 (59)

46706 62

vojni.ordinarijat@morh.hr

Izdvojeno

Poče ih slati - Mihael (12. 07. 2024.)

Nije prorok bez časti doli u svom zavičaju - Mihael (05. 07. 2024.)

Djevojko! Zapovijedam ti, ustani! - Mihael (01. 07. 2024.)

Tko li je ovaj da mu se i vjetar i more pokoravaju? - Mihael (26. 06. 2024.)

X. i XI. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 06. 2024.)

Duh istine upućivat će vas u svu istinu – Mihael (17. 05. 2024.)

Neka i oni budu jedno kao i mi! - Mihael (09. 05. 2024.)

Peta i šesta vazmena nedjelja - Mihael (26. 04. 2024.)

Pastir dobri život svoj polaže za ovce - Mihael (19. 04. 2024.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (11. 04. 2024.)

Deklaracija “Dignitas infinita” o ljudskom dostojanstvu (08. 04. 2024.)

Deklaracija Dikasterija za nauk vjere "Dignitas infinita o ljudskom dostojanstvu" objavljena na svetkovinu Blagovijesti - Navještenja Gospodinova 8. travnja 2024. u Vatikanu.

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (05. 04. 2024.)

Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - Mihael (22. 03. 2024.)

Ako pšenično zrno, pavši na zemlju, umre, donosi obilat rod - Mihael (14. 03. 2024.)

Bog je poslao Sina na svijet da se svijet spasi po njemu - Mihael (07. 03. 2024.)

Ovo je Sin moj ljubljeni - Mihael (26. 02. 2024.)

Iskušavao ga Sotona, a anđeli mu služahu. - Mihael (16. 02. 2024.)

Četvrta nedjelja došašća, Božić - Mihael (22. 12. 2023.)

Među vama stoji koga vi ne poznate - Mihael (15. 12. 2023.)

Poravnite staze Gospodnje - Mihael (08. 12. 2023.)

Bdijte jer ne znate kad će se domaćin vratiti - Mihael (30. 11. 2023.)

Sjest će na prijestolje slave svoje i razlučiti jedne od drugih - Mihael (24. 11. 2023.)

U malome si bio vjeran, uđi u radost gospodara svoga! - Mihael (17. 11. 2023.)

Podajte caru carevo, a Bogu Božje - Mihael (20. 10. 2023.)

Koga god nađete, pozovite na svadbu - Mihael (13. 10. 2023.)

Vinograd će iznajmiti drugim vinogradarima - Mihael (06. 10. 2023.)

Zar je oko tvoje zlo što sam ja dobar? - Mihael (23. 09. 2023.)

Opraštaj, kažem ti, ne do sedam puta,  nego do sedamdeset puta sedam! - Mihael (14. 09. 2023.)

Ako te posluša, stekao si brata - Mihael (08. 09. 2023.)

Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga sebe - Mihael (01. 09. 2023.)

Ti si Petar-Stijena. Tebi ću dati ključeve Kraljevstva nebeskoga - Mihael (29. 08. 2023.)

O ženo, velika je tvoja vjera! - Mihael (20. 08. 2023.)

19. nedjelja kroz godinu - Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2023.)

XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 07. 2023.)

Tko ne uzme križa, nije mene dostojan - Mihael (30. 06. 2023.)

Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo! - Mihael (23. 06. 2023.)

Dozva dvanaestoricu svojih učenika i posla ih - Mihael (16. 06. 2023.)

Duhovi - Presveto Trojstvo - Mihael (28. 05. 2023.)

Prepoznaše ga u lomljenju kruha - Mihael (21. 04. 2023.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (14. 04. 2023.)

Vazmeno trodnevlje - Mihael (06. 04. 2023.)

Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime Gospodnje - Mihael (31. 03. 2023.)

Ja sam uskrsnuće i život - Mihael (24. 03. 2023.)

Ode, umije se pa se vrati gledajući - Mihael (17. 03. 2023.)

Izvor vode koja struji u život vječni - Mihael (10. 03. 2023.)

Lice mu zasja kao sunce - Mihael (03. 03. 2023.)

Isus posti četrdeset dana i đavao ga iskušava - Mihael (24. 02. 2023.)

Ljubite neprijatelje! - Mihael (17. 02. 2023.)

Rečeno je starima … a ja vam kažem - Mihael (10. 02. 2023.)

Vi ste svjetlost svijeta - Mihael (02. 02. 2023.)

Blago siromasima duhom! - Mihael (26. 01. 2023.)

Isus će se roditi od Marije, zaručene za Josipa, sina Davidova - Mihael (16. 12. 2022.)

Bdijte da budete pripravni! - Mihael (25. 11. 2022.)

Gospodine, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje! - Mihael (17. 11. 2022.)

XXXII. i XXXIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (04. 11. 2022.)

Svi sveti, Dušni dan - Mihael (21. 10. 2022.)

Bog će obraniti svoje izabrane koji vape k njemu - Mihael (14. 10. 2022.)

Ne nađe se nijedan koji bi se vratio i podao slavu Bogu, osim ovoga tuđinca - Mihael (06. 10. 2022.)

Sveti arkanđeli Mihael, Gabriel i Rafael - Mihael (29. 09. 2022.)

Ne možete služiti Bogu i bogatstvu - Mihael (15. 09. 2022.)

Na nebu će biti radost zbog jednog obraćena grešnika - Mihael (09. 09. 2022.)

Tko se ne odrekne svega što posjeduje, ne može biti moj učenik - Mihael (02. 09. 2022.)

Koji se uzvisuje, bit će ponižen, a koji se ponizuje, bit će uzvišen - Mihael (26. 08. 2022.)

Doći će s istoka i zapada i sjesti za stol u kraljevstvu Božjem - Mihael (19. 08. 2022.)

20. nedjelja kroz godinu i Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2022.)

Srpanj, XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (01. 07. 2022.)

Za tobom ću kamo god ti pošao - Mihael (24. 06. 2022.)

Ti si Krist - Pomazanik Božji! - Mihael (17. 06. 2022.)

Presveto Trojstvo i Tijelovo - Mihael (10. 06. 2022.)

Sedma vazmena nedjelja i Duhovi-Pedesetnica - Mihael (27. 05. 2022.)

Četvrta i peta vazmena nedjelja – Mihael (05. 05. 2022.)

Isus istupi, uzme kruh i dade im, a tako i ribu – Mihael (29. 04. 2022.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (22. 04. 2022.)

Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen - Mihael (31. 03. 2022.)

Ovaj tvoj brat bijaše mrtav i oživje - Mihael (25. 03. 2022.)

Blagovijest - Mihael (18. 03. 2022.)

Dok se molio, izgled mu se lica izmijeni - Mihael (11. 03. 2022.)

Osma nedjelja kroz godinu i Pepelnica - Mihael (25. 02. 2022.)

Budite milosrdni kao što je milosrdan Otac vaš - Mihael (18. 02. 2022.)

Blago vama, siromasi! Jao vama, bogataši! - Mihael (11. 02. 2022.)

Oni ostaviše sve i pođoše za njim - Mihael (04. 02. 2022.)

Isus, kao ni Ilija i Elizej, nije poslan Židovima - Mihael (27. 01. 2022.)

Danas se ispunilo ovo Pismo - Mihael (21. 01. 2022.)

Rodio vam se spasitelj - Mihael (24. 12. 2021.)

Otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega? - Mihael (17. 12. 2021.)

Što nam je činiti? - Mihael (10. 12. 2021.)

Svako će tijelo vidjeti spasenje Božje - Mihael (03. 12. 2021.)

Podignite glave, približuje se vaše otkupljenje - Mihael (26. 11. 2021.)

Ti kažeš: ja jesam kralj - Mihael (19. 11. 2021.)

Sabrat će svoje izabranike s četiri vjetra - Mihael (12. 11. 2021.)

Što imaš, prodaj i idi za mnom! - Mihael (08. 10. 2021.)

Mihael 500 (29. 09. 2021.)

Tko nije protiv nas, za nas je - Mihael (23. 09. 2021.)

Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj - Mihael (17. 09. 2021.)

Ti si Pomazanik-Krist! ... - Mihael (10. 09. 2021.)

Gluhima da je čuti, nijemima govoriti - Mihael (03. 09. 2021.)

Napustili ste zapovijed Božju, a držite se predaje ljudske - Mihael (27. 08. 2021.)

Kome da idemo? Ti imaš riječi života vječnoga! - Mihael (21. 08. 2021.)

Velika mi djela učini Svesilni: uzvisi neznatne - Mihael (14. 08. 2021.)

Tražite ljepotu ovog ljeta - Mihael (09. 07. 2021.)

Arhiva vijesti

Linkovi