Vijesti // Arhiva

Godina: 2018, mjesec: prosinac

“I riječ tijelom postade i nastani se među nama” (Iv 1, 14)

Nedjelja, 30. 12. 2018.

Božićna poruka vojnog ordinarija msgr. Jure Bogdana, Božić 2018.

Cijeli članak »

Dobra politika je u službi mira

Nedjelja, 30. 12. 2018.

Poruka svetoga oca Franje za 52. svjetski dan mira 1. siječnja 2019.

Cijeli članak »

Božić polaznika policijske škole „Josip Jović“

Četvrtak, 27. 12. 2018.

Većina polaznika Policijske škole “Josip Jović” u Zagrebu je ovogodišnji Božić dočekala radno i to po prvi puta u odori hrvatskog policajca. Po prvi im je puta pružena mogućnost slavljenja polnoćke i božićne sv. mise u kapelici sv. Mihaela arkanđela u Policijskoj akademiji.

Cijeli članak »

Božićna priprava i blagoslov u PU Koprivničko-križevačkoj

Četvrtak, 27. 12. 2018.

U sklopu svetkovine Božića, 27. prosinca, vlč. Ozren Bizek, policijski kapelan, blagoslovio je zgradu i djelatnike policijske uprave u Koprivnici.  Blagoslovu je bilo nazočno i rukovodstvo policijske uprave na čelu s načelnikom Vjekoslavom Štimcem.

Cijeli članak »

Božić u Afganistanu

Srijeda, 26. 12. 2018.

U ponedjeljak 24. prosinca, svetu misu polnoćku u kapeli sv. Benedikta u kampu Marmal predvodio je njemački kapelan Jorg zajedno sa hrvatskim kapelanom don Antoniom i belgijskim đakonom. Sveta misa bila je internacionalna uz čitanja i pjevanja na njemačkom, engleskom, nizozemskom i hrvatskom jeziku.

Cijeli članak »

Božić u Vojnom ordinarijatu

Utorak, 25. 12. 2018.

Misu ponoćku u Vojnome ordinarijatu na Ksaveru u Zagrebu s početkom u 22.00 sata predvodio je 24. prosinca vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan u koncelebraciji s generalnim vikarom don Markom Medom. Euharistijskom slavlju nazočio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović sa suradnicima, više djelatnika iz  MORH-a i GS OS RH, te veliko mnoštvo vjernika.

Cijeli članak »

Biskup Bogdan predvodio misu božićne priprave u PU zagrebačkoj

Petak, 21. 12. 2018.

U petak, 21. prosinca 2018. godine djelatnici PU zagrebačke započeli su božićnu duhovnu pripravu u Heinzelovoj ulici 98. Vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan predvodio je svetu misu u zajedništvu sa župnikom župe sv. Antuna Padovanskoga fra Rokom Bedalovim i policijskim kapelanom don Marinom Dragom Kozićem.

Cijeli članak »

Četvrta nedjelja došašća i Božić-Mihael

Petak, 21. 12. 2018.

Božićni koncert na Policijskoj akademiji

Petak, 21. 12. 2018.

Tradicionalni božićni koncert Ministarstva unutarnjih poslova održan je u četvrtak, 20. prosinca 2018. godine u auli Policijske škole “Josip Jović”. Program svečanog koncerta izveli su Tamburaški orkestar Ministarstva unutarnjih poslova, Zbor Policijske akademije, Policijska klapa “Sveti Mihovil”, vokalni solisti Marijan Ričković i Josip Pejaković pod vodstvom prof. Nevenke Pavleković. Nikola Kristić pročitao je stihove pjesme “Tiha noć”u pratnji Tamburaškog orkestra Ministarstva unutarnjih poslova.

Cijeli članak »

Dobra politika je u službi mira

Četvrtak, 20. 12. 2018.

Poruka pape Franje za 52. Svjetski dan mira, 1. siječnja 2019.

1. “Mir kući ovoj!”

Šaljući svoje učenike u misiju, Isus im reče: »U koju god kuću uđete, najprije recite: ‘Mir kući ovoj!’ Bude li tko ondje prijatelj mira, počinut će na njemu mir vaš. Ako li ne, vratit će se na vas« (Lk 10, 5-6).

Donošenje mira je u središtu poslanja Kristovih učenika. Taj mir se nudi svim onim muškarcima i ženama koji gaje nadu u mir usred tragedija i nasilja koji obilježavaju ljudsku povijest [1]. “Kuća” o kojoj Isus govori je svaka obitelj, zajednica, zemlja i kontinent, u svojoj osobitosti i svojoj povijesti. To je prije svega svaka pojedina osoba, bez razlika ili diskriminacije. Ali to je i naš “zajednički dom”: svijet u koji nas je Bog postavio da u njemu živimo i koji smo pozvani brižno čuvati.

Neka zato ovo bude moj pozdrav na početku nove godine: “Mir kući ovoj!”

Cijeli članak »

Sveta misa u Varaždinu prigodom povratka Hrvatske vojske u Varaždin

Četvrtak, 20. 12. 2018.

Povodom povratka Hrvatske vojske u Varaždin, na 26. obljetnicu ustrojavanja 7. gardijske brigade “Pume” i 11. obljetnicu ustrojavanja 2. mehanizirane bojne “Pume” u srijedu, 19. prosinca 2018. godine u varaždinskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo održana je sveta misa za sve poginule, nestale i umrle pripadnike 7. gardijske brigade “Pume”.

Cijeli članak »

Duhovna priprava za Božić djelatnika Policijske postaje Jaska

Četvrtak, 20. 12. 2018.

U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine u prostoriji Policijske postaje Jastrebarsko policijski kapelan don Marin Drago Kozić služio je predbožićnu misu duhovne priprave za djelatnike Policijske postaje Jastrebarsko.

Cijeli članak »

Božićna duhovna priprava u petrinjskoj vojarni

Četvrtak, 20. 12. 2018.

U srijedu, 19. prosinca 2018. godine u vojnoj kapelaniji “Sv. Ilija Prorok” u Petrinji održana je božićna duhovna priprava. Vojnici su u velikom broju pristupili sakramentu pomirenja i tako se duhovno pripremili za nadolazeći blagdan Isusova rođenja. U ispovijedanju su pomogli svećenici Petrinjskog dekanata Sisačke biskupije i policijski kapelan Sisačko-moslavačke policijske uprave don Ivo Borić. Nakon sakramenta pomirenja, svetu misu u kapelici sv. Ilije Proroka predvodio je don Milenko Majić, vojni kapelan u Slunju.

Duhovna priprava za Božić djelatnika Interventne jedinice policije

Srijeda, 19. 12. 2018.

U radnom prostoru Interventne jedinice policije PU zagrebačke u srijedu,19. prosinca 2018. godine policijski kapelan don Marin Drago Kozić predvodio je predbožićnu misu duhovne priprave za djelatnike te ustrojstvene jedinice PU zagrebačke.

Cijeli članak »

Sveta misa zornica i 27. obljetnica osnutka Hrvatskog vojnog učilišta

Srijeda, 19. 12. 2018.

Prigodom obilježavanja 27. obljetnice osnivanja Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” i promocije kadeta polaznika preddiplomskih sveučilišnih studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje u srijedu, 19. prosinca 2018. godine vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan predvodio je misu zornicu za sve djelatnike HVU-a.

Cijeli članak »

Predbožićni susret i čestitanje u Vojnom ordinarijatu

Utorak, 18. 12. 2018.

Povodom nadolazećeg blagdana Božića, u utorak 18. prosinca 2018. godine održano je u Vojnom ordinarijatu božićno čestitanje. Čestitanju su nazočili vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan, umirovljeni vojni biskup msgr. Juraj Jezerinac, generalni vikar don Marko Medo, biskupski vikar za pastoral MUP-a fra Frano Musić OFM, svećenici Vojnog ordinarijata – vojni i policijski kapelani, đakoni, pomoćnici vojnih i policijskih kapelana, djelatnici Vojnog ordinarijata, članovi Samostalnog odjela za potporu Vojnom ordinarijatu (MORH) i Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom (MUP) te načelnik Personalne uprave Glavnog stožera Oružanih snaga brigadni general Ivan Zelić.

Cijeli članak »

Misa zornica i blagoslov Ministarstva obrane RH i Glavnog stožera OS RH

Ponedjeljak, 17. 12. 2018.

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine, u Ministarstvu obrane RH i Glavnom stožeru Oružanih snaga RH služena je sveta misa zornica i održan je obred Božjeg blagoslova. Na misi zornici i blagoslovu sudjelovali su potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov sa suradnicima, državnim tajnicima i pomoćnicima ministra obrane te brojni djelatnici.

Cijeli članak »

Duhovna priprava za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova PU zagrebačke

Ponedjeljak, 17. 12. 2018.

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine služena je misa duhovne priprave za Božić za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova u njihovom radnom prostoru u Savskoj ulici. Misu je predvodio policijski kapelan don Marin Drago Kozić.

Cijeli članak »

Obilježena 27. obljetnica operacije “Vihor”

Nedjelja, 16. 12. 2018.

U subotu, 15. prosinca 2018. godine u Šišincu (Općina Lekenik) obilježena je 27. obljetnica operacije “Vihor”. Obilježavanje su organizirali Klub veterana Domovinskog rata 102. brigade HV – Novi Zagreb i Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade “Gromovi”. Početak obilježavanja započeo je svetom misom u pastoralnom centru župe Svete Marte u Šišincu za sve poginule hrvatske branitelje u operaciji “Vihor”. Svetu misu predvodio je don Branko Čagelj, policijski kapelan PU krapinsko-zagorske uz đakoniranje Vjekoslava Uvalića, trajnog đakona iz Sisačke biskupije. Nakon svete mise, kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u operaciji “Vihor” u “Spomen gaju 102. brigade HV”, izaslanstva su položila vijence, zapalila svijeće i pomolila se za sve poginule hrvatske branitelje.

Cijeli članak »

Adventska priprava za Božić u PU krapinsko-zagorskoj

Petak, 14. 12. 2018.

U utorak, 11. prosinca 2018. godine u Policijskoj upravi u Zaboku održana je duhovna priprava za Božić. Pripravu je predvodio vlč. Josip Čulig, župnik župe Blažene Djevice Marije od sedam žalosti iz Velikog Trgovišća. Misi priprave nazočio je načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Darko Car sa svojim najbližim suradnicima i načelnicima policijskih postaja te tridesetak policijskih djelatnika.

Cijeli članak »

Duhovna priprava za Božić djelatnika II. postaje prometne policije

Petak, 14. 12. 2018.

U II. postaji prometne policije u Lučkom u petak, 14. prosinca 2018. godine održana je još jedna duhovna priprava pred Božić za djelatnike ove ustrojstvene jedinice PU zagrebačke. Policijski kapelan don Marin Drago Kozić služio je misu priprave za Božić, kojom je potaknuo vjernike na radosno iščekivanje Kristova rođenja. Prije mise djelatnici su imali priliku ispovjediti se.

Cijeli članak »

Duhovna priprava za Božić djelatnika PP Dubrava i PP Sesvete

Četvrtak, 13. 12. 2018.

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine, na spomendan svete Lucije u župi Svih Svetih u Sesvetama, prvi put je upriličena predbožićna duhovna priprava za djelatnike Policijskih postaja Dubrava i Sesvete. Duhovnoj pripravi nazočili su djelatnici policijskih postaja predvođeni svojim načelnicima, predsjednik gradske četvrti Sesvete Stjepan Kezerić, potpredsjednik Dražen Markota i djelatnici Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom u RH Mato Topić i Josip Zagorščak.

Cijeli članak »

Što nam je činiti? - Mihael

Četvrtak, 13. 12. 2018.

Podijeli s onim koji nema

Četvrtak, 13. 12. 2018.

Poruka varaždinskog biskupa Josipa Mrzljaka za Nedjelju Caritasa – 16. prosinca 2018.

Cijeli članak »

Duhovna priprava za Božić djelatnika PP Medveščak i PP Maksimir

Srijeda, 12. 12. 2018.

U župnoj crkvi sv. Petra u Vlaškoj ulici u srijedu, 12. prosinca 2018. godine održana je predbožićna duhovna priprava za djelatnike Policijskih postaja Medveščak i Maksimir. Uz policijske djelatnike, duhovnoj pripravi nazočio je i voditelj Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom u RH Mario Dokmanić.

Cijeli članak »

Radni sastanak o dušobrižništvu u MORH-u

Utorak, 11. 12. 2018.

U utorak, 11. prosinca 2018. godine u Vojnom ordinarijatu, na inicijativu vojnog biskupa msgr. Jure Bogdana održan je sastanak čija je tema bila sudjelovanje Vojnog ordinarijata u provedbi preustroja Oružanih snaga Republike Hrvatske, u dijelu koji se odnosi na dušobrižništvo katoličkih vjernika pripadnika Oružanih snaga RH. Uz biskupa Bogdana, sastanku su nazočili generalni vikar don Marko Medo, vojni kapelani s pomoćnicima, glavni tajnik Ministarstva obrane Petar Barać i predstavnici Operativne i Personalne uprave Glavnog stožera Oružanih snaga pukovnici Tihomir Novosel i Damir Šlat.

Cijeli članak »

Duhovna priprava djelatnika Sektora za granicu, PP Samobor i PGP Bregana

Utorak, 11. 12. 2018.

U Kući susreta Tabor u Samoboru 11. prosinca 2018. godine upriličena je predbožićna duhovna priprava za djelatnike PU zagrebačke koji rade u Sektoru za granicu, Policijskoj postaji Samobor i u Postaji granične policije Bregana. Prije mise djelatnici su imali mogućnost za sakrament svete ispovijedi.

Cijeli članak »

Duhovna priprava za Božić djelatnika PP Velika Gorica i PAP Pleso

Ponedjeljak, 10. 12. 2018.

U ponedjeljak, 10. prosinca 2018. godine u župnoj crkvi Blaženog Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici upriličena je predbožićna duhovna priprava za djelatnike Policijske postaje Velika Gorica i postaje aerodromske policije Pleso. Prije svete mise djelatnici su imali mogućnost pristupiti sakramentu svete ispovijedi. Misu priprave za Božić služio je policijski kapelan don Marin Drago Kozić.

Cijeli članak »

Svečana primopredaja novog obalnog ophodnog broda “Omiš” HRM-a

Subota, 08. 12. 2018.

U vojarni “Admiral flote Sveto Letica – Barba” u Splitu je 7. prosinca 2018. godine održana svečanost primopredaje i imenovanja prototipa novog obalnog ophodnog broda (OOB) Hrvatske ratne mornarice.

Cijeli članak »

Proslava sv. Nikole biskupa, zaštitnika HRM-a i 20. obljetnice vojne kapelanije u Splitu

Petak, 07. 12. 2018.

U četvrtak, 6. prosinca 2018. godine vojna kapelanija “Sv. Nikola biskup” u Splitu svečano je proslavila 20. obljetnicu utemeljenja i blagdan sv. Nikole, nebeskog zaštitnika Hrvatske ratne mornarice.

Cijeli članak »

Ministar obrane Damir Krstičević u posjeti hrvatskim vojnicima u Afganistanu

Petak, 07. 12. 2018.

Prvi dan 2. prosinca 2018. godine, potpredsjenik vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Damir Krstičević obišao je pripadnike hrvatske vojske raspoređene u Kabulu. Prisustvovao je na nedjeljnoj svetoj misi koju je predvodio vojni kapelan 9. HRVCON-a don Antonio Mikulić.

Cijeli članak »

Adventska duhovna obnova i priprava za blagdan Božića u Z ZOD u Osijeku

Četvrtak, 06. 12. 2018.

Od 4. do 6. prosinca 2018. godine vlč. Josip Kešinović predvodio jeduhovnu obnovu za stotinjak pripadnika Zapovjedništva za obuku i doktrinu "Fran Krsto Frankopan" Osijek, Gardijsko oklopno-mehanizirane brigade bojne "Sokolovi" i "Pume", Riječne bojne te njihovih obitelji u Domu HV-a u Osijeku.

Cijeli članak »

Približuje se vaše otkupljenje - Mihael

Četvrtak, 06. 12. 2018.

Svečana proslava Dana kapelanije “Sv. Nikola Biskup” u PU krapinsko-zagorskoj

Srijeda, 05. 12. 2018.

U srijedu 5. prosinca 2018. godine proslavljen je Dan policijske kapelanije "Sveti Nikola Biskup" u PU krapinsko-zagorskoj. Svečano euharistijsko slavlje u župnoj crkvi sv. Jelene Križarice u Zaboku predslavio je Vojni ordinarij u RH  msgr. Jure Bogdan. U koncelebraciji je sudjelovalo desetak svećenika, uz policijske i vojne kapelane koncelebrirali su i okolni župnici. Misno slavlje kao i ostalo pjevanje je animirala policijska klapa ''Sv. Mihovil'' iz Splita.

Cijeli članak »

Sveti Nikola znak providnosti i učitelj dobrote

Utorak, 04. 12. 2018.

Poruka Predsjednika Odbora HBK za pastoral pomoraca šibenskog biskupa Tomislava Rogića pomorcima i ribarima o blagdanu sv. Nikole 2018.

Cijeli članak »

27. obljetnica tragedije na Papuku

Ponedjeljak, 03. 12. 2018.

U znak sjećanja na dan 2. prosinca 1991. godine kada je na Papuku tijekom Domovinskog rata nedaleko od vojne baze u četničkoj zasjedi mučki ubijeno jedanaest pripadnika HV-a, položeni su vijenci i zapaljene svijeće uz spomen-obilježje.

Cijeli članak »

Zapaljena prva adventska svijeća u kapelaniji PU zagrebačke

Ponedjeljak, 03. 12. 2018.

U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. godine u kapeli Majke Božje Kamenitih vrata zapaljena je prva adventska svijeća. Svijeću je zapalila djelatnica Policijske postaje Zaprešić Ljubica Teur, a obred blagoslova prije mise prevodio je policijski kapelan don Marin Drago Kozić. Obredom paljenja prve adventske svijeća u kapelaniji PU zagrebačke započele su jutarnje adventske mise. «Ovo svjetlo je znak naše molitve, ponajprije blagoslova», rekao je policijski kapelan. Obredu su nazočili brojni vjernici predvođeni načelnikom PU zagrebačke Markom Rašićem, njegovim zamjenikom Dubravkom Teurom i užim kolegijem načelnika.

Cijeli članak »

Sveta misa povodom obilježavanja 20. godišnjice osnutka Doma Glavnog stožera OSRH

Nedjelja, 02. 12. 2018.

U petak, 30. studenog 2018. godine u kapelaniji “Sv. Ivan Pavao II.”u Ministarstvu obrane i Zapovjedništvu Glavnog stožera Oružanih snaga svetim misnim slavljem proslavljena je 20. godišnjica osnutka Doma Glavnog stožera OSRH. Misno slavlje predvodio je generalni vikar Vojnog ordinarijata don Marko Medo uz koncelebraciju vojnog kapelana domaćina p. Zrinka Nikolića SMM. Misnom slavlju nazočili su zapovjednik Doma Glavnog stožera OSRH pukovnik Boris Kovačić i zamjenik zapovjednika Doma Glavnog stožera OSRH satnik Andrija Olujić te ostali uzvanici.

Cijeli članak »

Vojni ordinarijat u RH
Ksaverska cesta 12
HR - 10 000 ZAGREB

(01) 46706 60 (59)

46706 62

vojni.ordinarijat@morh.hr

Izdvojeno

Poče ih slati - Mihael (12. 07. 2024.)

Nije prorok bez časti doli u svom zavičaju - Mihael (05. 07. 2024.)

Djevojko! Zapovijedam ti, ustani! - Mihael (01. 07. 2024.)

Tko li je ovaj da mu se i vjetar i more pokoravaju? - Mihael (26. 06. 2024.)

X. i XI. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 06. 2024.)

Duh istine upućivat će vas u svu istinu – Mihael (17. 05. 2024.)

Neka i oni budu jedno kao i mi! - Mihael (09. 05. 2024.)

Peta i šesta vazmena nedjelja - Mihael (26. 04. 2024.)

Pastir dobri život svoj polaže za ovce - Mihael (19. 04. 2024.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (11. 04. 2024.)

Deklaracija “Dignitas infinita” o ljudskom dostojanstvu (08. 04. 2024.)

Deklaracija Dikasterija za nauk vjere "Dignitas infinita o ljudskom dostojanstvu" objavljena na svetkovinu Blagovijesti - Navještenja Gospodinova 8. travnja 2024. u Vatikanu.

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (05. 04. 2024.)

Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - Mihael (22. 03. 2024.)

Ako pšenično zrno, pavši na zemlju, umre, donosi obilat rod - Mihael (14. 03. 2024.)

Bog je poslao Sina na svijet da se svijet spasi po njemu - Mihael (07. 03. 2024.)

Ovo je Sin moj ljubljeni - Mihael (26. 02. 2024.)

Iskušavao ga Sotona, a anđeli mu služahu. - Mihael (16. 02. 2024.)

Četvrta nedjelja došašća, Božić - Mihael (22. 12. 2023.)

Među vama stoji koga vi ne poznate - Mihael (15. 12. 2023.)

Poravnite staze Gospodnje - Mihael (08. 12. 2023.)

Bdijte jer ne znate kad će se domaćin vratiti - Mihael (30. 11. 2023.)

Sjest će na prijestolje slave svoje i razlučiti jedne od drugih - Mihael (24. 11. 2023.)

U malome si bio vjeran, uđi u radost gospodara svoga! - Mihael (17. 11. 2023.)

Podajte caru carevo, a Bogu Božje - Mihael (20. 10. 2023.)

Koga god nađete, pozovite na svadbu - Mihael (13. 10. 2023.)

Vinograd će iznajmiti drugim vinogradarima - Mihael (06. 10. 2023.)

Zar je oko tvoje zlo što sam ja dobar? - Mihael (23. 09. 2023.)

Opraštaj, kažem ti, ne do sedam puta,  nego do sedamdeset puta sedam! - Mihael (14. 09. 2023.)

Ako te posluša, stekao si brata - Mihael (08. 09. 2023.)

Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga sebe - Mihael (01. 09. 2023.)

Ti si Petar-Stijena. Tebi ću dati ključeve Kraljevstva nebeskoga - Mihael (29. 08. 2023.)

O ženo, velika je tvoja vjera! - Mihael (20. 08. 2023.)

19. nedjelja kroz godinu - Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2023.)

XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (07. 07. 2023.)

Tko ne uzme križa, nije mene dostojan - Mihael (30. 06. 2023.)

Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo! - Mihael (23. 06. 2023.)

Dozva dvanaestoricu svojih učenika i posla ih - Mihael (16. 06. 2023.)

Duhovi - Presveto Trojstvo - Mihael (28. 05. 2023.)

Prepoznaše ga u lomljenju kruha - Mihael (21. 04. 2023.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (14. 04. 2023.)

Vazmeno trodnevlje - Mihael (06. 04. 2023.)

Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime Gospodnje - Mihael (31. 03. 2023.)

Ja sam uskrsnuće i život - Mihael (24. 03. 2023.)

Ode, umije se pa se vrati gledajući - Mihael (17. 03. 2023.)

Izvor vode koja struji u život vječni - Mihael (10. 03. 2023.)

Lice mu zasja kao sunce - Mihael (03. 03. 2023.)

Isus posti četrdeset dana i đavao ga iskušava - Mihael (24. 02. 2023.)

Ljubite neprijatelje! - Mihael (17. 02. 2023.)

Rečeno je starima … a ja vam kažem - Mihael (10. 02. 2023.)

Vi ste svjetlost svijeta - Mihael (02. 02. 2023.)

Blago siromasima duhom! - Mihael (26. 01. 2023.)

Isus će se roditi od Marije, zaručene za Josipa, sina Davidova - Mihael (16. 12. 2022.)

Bdijte da budete pripravni! - Mihael (25. 11. 2022.)

Gospodine, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje! - Mihael (17. 11. 2022.)

XXXII. i XXXIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (04. 11. 2022.)

Svi sveti, Dušni dan - Mihael (21. 10. 2022.)

Bog će obraniti svoje izabrane koji vape k njemu - Mihael (14. 10. 2022.)

Ne nađe se nijedan koji bi se vratio i podao slavu Bogu, osim ovoga tuđinca - Mihael (06. 10. 2022.)

Sveti arkanđeli Mihael, Gabriel i Rafael - Mihael (29. 09. 2022.)

Ne možete služiti Bogu i bogatstvu - Mihael (15. 09. 2022.)

Na nebu će biti radost zbog jednog obraćena grešnika - Mihael (09. 09. 2022.)

Tko se ne odrekne svega što posjeduje, ne može biti moj učenik - Mihael (02. 09. 2022.)

Koji se uzvisuje, bit će ponižen, a koji se ponizuje, bit će uzvišen - Mihael (26. 08. 2022.)

Doći će s istoka i zapada i sjesti za stol u kraljevstvu Božjem - Mihael (19. 08. 2022.)

20. nedjelja kroz godinu i Velika Gospa - Mihael (12. 08. 2022.)

Srpanj, XIV. - XVIII. nedjelja kroz godinu - Mihael (01. 07. 2022.)

Za tobom ću kamo god ti pošao - Mihael (24. 06. 2022.)

Ti si Krist - Pomazanik Božji! - Mihael (17. 06. 2022.)

Presveto Trojstvo i Tijelovo - Mihael (10. 06. 2022.)

Sedma vazmena nedjelja i Duhovi-Pedesetnica - Mihael (27. 05. 2022.)

Četvrta i peta vazmena nedjelja – Mihael (05. 05. 2022.)

Isus istupi, uzme kruh i dade im, a tako i ribu – Mihael (29. 04. 2022.)

Nakon osam dana dođe Isus - Mihael (22. 04. 2022.)

Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen - Mihael (31. 03. 2022.)

Ovaj tvoj brat bijaše mrtav i oživje - Mihael (25. 03. 2022.)

Blagovijest - Mihael (18. 03. 2022.)

Dok se molio, izgled mu se lica izmijeni - Mihael (11. 03. 2022.)

Osma nedjelja kroz godinu i Pepelnica - Mihael (25. 02. 2022.)

Budite milosrdni kao što je milosrdan Otac vaš - Mihael (18. 02. 2022.)

Blago vama, siromasi! Jao vama, bogataši! - Mihael (11. 02. 2022.)

Oni ostaviše sve i pođoše za njim - Mihael (04. 02. 2022.)

Isus, kao ni Ilija i Elizej, nije poslan Židovima - Mihael (27. 01. 2022.)

Danas se ispunilo ovo Pismo - Mihael (21. 01. 2022.)

Rodio vam se spasitelj - Mihael (24. 12. 2021.)

Otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega? - Mihael (17. 12. 2021.)

Što nam je činiti? - Mihael (10. 12. 2021.)

Svako će tijelo vidjeti spasenje Božje - Mihael (03. 12. 2021.)

Podignite glave, približuje se vaše otkupljenje - Mihael (26. 11. 2021.)

Ti kažeš: ja jesam kralj - Mihael (19. 11. 2021.)

Sabrat će svoje izabranike s četiri vjetra - Mihael (12. 11. 2021.)

Što imaš, prodaj i idi za mnom! - Mihael (08. 10. 2021.)

Mihael 500 (29. 09. 2021.)

Tko nije protiv nas, za nas je - Mihael (23. 09. 2021.)

Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj - Mihael (17. 09. 2021.)

Ti si Pomazanik-Krist! ... - Mihael (10. 09. 2021.)

Gluhima da je čuti, nijemima govoriti - Mihael (03. 09. 2021.)

Napustili ste zapovijed Božju, a držite se predaje ljudske - Mihael (27. 08. 2021.)

Kome da idemo? Ti imaš riječi života vječnoga! - Mihael (21. 08. 2021.)

Velika mi djela učini Svesilni: uzvisi neznatne - Mihael (14. 08. 2021.)

Tražite ljepotu ovog ljeta - Mihael (09. 07. 2021.)

Arhiva vijesti

Linkovi